Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Farmár Pazdera dostane od veterinára príkaz utratiť stádo kráv pre podozrenie na BSE. Zvieratá vycítia, čo ich čaká a piatim z nich sa podarí utiecť do lesov. Vedie ich najbystrejšia z nich, Bella, ktorá preukázala mimoriadnu inteligenciu a prezieravosť. Ľudia sa ale uchýlili k brutálnemu honu, ktorý nemá nič spoločné so zdravotnou prevenciou. Okolo stáda sťahujú slučku miestni poľovníci na čele s ctižiadostivým Hádkom posadnutým jeho likvidáciou. Zvieratám pomáhajú obe farmárove dospievajúce deti a nakoniec aj samotný farmár Pazdera. Z ťažkého súboja, ktorý sa odohráva vo všetkých štyroch ročných obdobiach, vyviazne len Bella. Vracia sa na farmu, aby tam priviedla na svet svoje teliatko. Nie je ale ešte celkom v bezpečí. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Viky17

Viky17 (hodnotenie, recenzie)

Takový  jímavý příběh jsem nečekala. Kamera byla skvělá. V hlavní roli kravičky úžasné.Neprávem je film odsunut na tak slabé hodnocení, proto mu dávám čtyři hvězdy.

Fifer

Fifer (hodnotenie, recenzie)

Samozřejmě ze mě mluví závist, ale stejně si myslím, že jedním z problémů české kinematografie je fakt, že cca pětinu scénářů, které jdou ročně do kina, píše Epstein. Existovali snad jen dva géniové, kteří by takové tempo zvládli: Juráček a Procházka. Epstein tak dobrej není. Napsal zajímavé filmy i úplné sračky. Když jsem si přečetl o čem má být, tak mě pojala hrůza. Vsadil bych roční výplatu na to, že tohle bude kolosální sračka, protože jestli se jim z tohoto námětu podařilo natočit dobrý film, tak vážně smekám.

Reklama

Reklama