Reklama

Reklama

Mládeži neprístupné

  • Česko Mládeži nepřístupno (viac)
Trailer 2
Poviedkový / Komédia
USA, 2013, 98 min

Predloha:

Bill O'Malley (poviedka), Claes Kjellstrom (poviedka) (viac)

Hrajú:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiálny text distribútora)

Videá (14)

Trailer 2

Recenzie (1 007)

virus10 

všetky recenzie používateľa

Příběh s Kate Winslet a Hugh Jackmanem strašný, teda asi dvakrát jsem se trochu zasmál, ale jinak děs (1*). Domácí škola Naomi Watts mě docela pobavila, takový průměr (3*). Srací příběh Anny Faris bohužel otřesný (odpad). Rozhovor v obchoďáku mezi sexy Emmou Stone a Kieran Culkinem o ničem, absolutně postrádající vtip (odpad). Superheroes rande s krásnou Kristen Bell, Umou Thurman, Justinem Longem atd. strašně trapný (odpad). iBabe s Richardem Gerem a Kate Bosworth bez komentáře (odpad). První měsíčky Chloë Moretz ač nechutný, tak zábavný (4*). Trpasličí Gerard Butler a proti němu dvojice Seann William Scott a Johnny Knoxville (3*). Vadí, nevadí s Halle Berry docela vtipný (2-3*). Terrence Howard jako kouč basketbalistů, další zbytečnost (1*). A na závěr Beezel proti Elizabeth Banks. Taky mimo, ale dobrý místa se najdou (2*). Shrnutí: Trapný bylo úplně všechno, ale aspoň u něčeho jsem se stejně zasmál (slabý 2*) :D ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Film hodný oscara, len škoda, že v kategórií najväčšia hlúposť roka. Veď také niečo by ma nenapadlo ani vo sne a to sakra mávam divoké sny. Všetko je vo filme zle, príbehy nemajú žiadnu spojitosť, žiadnu normálnu pointu, nič dobré neveštia, skôr naopak sú plné oplzlosti a bezcharakternosti a takmer ťažko ich chváliť za humorné prevedenie. Pri väčšine deja som prižmúril oči, ale zavesenie gulí na krk H.Jackmana bolo totálne sprosté. Čudujem sa všetkým hercom, ktorí sa zúčastnili v tomto prasačinci, ktorí si tak dali "poskákať po hlave" a rád by som vedel čo im za účasť sľúbili. Ako tak som sympatizoval s humorom v príbehu o drsných liliputánoch a extravagantnej matky, ktorú vynikajúco stvárnila N. Watts, za čom sa rozhodol dať 20%. ()

Reklama

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Čistokrevná bizarnost. Tak přesně nějak takto by se dal ve dvou slovech popsat snímek Movie 43, který je složen z několika šílených povídek rámovaných reklamami jdoucími až na dřeň. Kromě tohoto aspektu rovněž zaujme i velmi bohaté obsazení hereckými hvězdami, které tu se sebe zkrátka a dobře dělají úplné dementy. Občas to vyjde (Chris Pratt) a občas bohužel ne (Emma Stone), nicméně jako ucelený a neuvěřitelně ujetý povídkový "WTF" koktejl na ospalé odpoledne funguje Movie 43 překvapivě obstojně. PS: Největším tahounem celého snímku je Hugh Jackman s koulemi na bradě! No fakt! „They're not trying to take over your world, they're just trying to find a little place in your hearts. Remember, machines: they're full of kids.“ ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Je mi jasné, že toto nemôže mať dobré hodnotenie a väčšinu ľudí to musí znechutiť. Ono to vlastne je nechutný film plný absurdného humoru za hranicou dobrého vkusu - ale odkedy si Hugh Jackman zložil šál z krku, nemohla som sa prestať smiať a pritom v šoku otvárať ústa... "toto ne!" ako sa u nás slangovo hovorí a človek sa pritom dusí smiechom. Niektoré epizódky boli slabšie ako iné, ale mňa to na tie 3* pobavilo. V humore znesiem celkom dosť a Movie 43 potvrdil, že ešte stále mám výdrž ;-) ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,MOVIE 43“. FILM, KTERÝ VÁM UMOŽNÍ VIDĚT BUDOUCNOST. FILM, KTERÝ ZNIČÍ SPOLEČNOST!.... /// Když z tohodle filmu vypreparuju fšechny nechutný hnusy a trapný keci, nechám jen tu trochu vtipu, černýho i absurdního humoru, přidám schopnost ,,hvězd“ odehrát svůj zvrácenej part s nadhledem a lehkostí…. tak mi furt vycházej ty 3*. Vlastně mě to bavilo víc, než jsem původně vočekával. A to ani nemusím píchat kocoura! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč se (zřejmě) mám těšit na novýho Wolverina. 2.) Páč se mi líbily reklamy v ,,Český sodě“. 3.) Hledám neprofláklej manuál na výchovu syna (ale to víš že jo, s holkou by to šlo taky…). 4.) Thx za titule ,,re_flecto“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (21)

  • Peter Farrelly slyšel, jak si jeho syn povídá o filmu s tímto názvem se svými kamarády. Poté ale zjistil, že takový film neexistuje a název použil. (Cheeker)

Reklama

Reklama