Reklama

Reklama

Tvoj snúbenec, môj milenec

  • Česko Tvůj snoubenec, můj milenec (viac)
Trailer

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel (Ginnifer Goodwinová) začína trápiť pocitom, že život jej nevychádza celkom podľa predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to jej ale k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy (Kate Hudsonová) so svojím okúzľujúcim snúbencom Dexom (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti a smútok, že večer bude opäť odchádzať domov sama. Tentoraz sa však ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity - a snúbenca Darcy! Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snažia sa zabudnúť na spoločne strávenú noc. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou - uprednostní priateľstvo s najlepšou kamarátkou, alebo zabojuje o lásku svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Monikka

Monikka (hodnotenie, recenzie)

Proboha o čem ten film byl? Extrémně nepříjemná Kate Hudson, která se celý film chová jako zfetovaná štětka, chodí s chlapem, kterého už dávno chce její nejlepší kamarádka Ginnifer Goodwin a on chce jí...což oba zjistí akorát před svatbou, kdy si nudný Colin má vzít sjetou Kate...jako holka mám ráda romantické komedie a rozhodně na nich nevidím nic špatného, obzvlášť, když se umí udělat, tahle mezi ně ale bohužel nepatří..

Uživateľ eLeR zmazal svoj príspevok.

Ellise

Ellise (hodnotenie, recenzie)

Trailer vypadá docela dobře...i když slaďárna to asi bohužel bude. Větší problém mám s tím jak to zase přeložili...ono to prostě většinou líp přeložit nejde, ale co je tohle? Something borrowed - Tvůj snoubenec, můj milenec? No, dobrej název pro venezuelskou telenovelu, ale pro pohodovou romantickou komedii asi ne.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnotenie, recenzie)

Something Borrowed tento týden obdržel přístupnost PG-13 - od 13 let (sexual content, drug material).

Reklama

Reklama