Reklama

Reklama

Mladá Ally Darlingová sa vo svojom živote dostala do slepej uličky - nemá manžela, prácu ani život, aký si predstavovala. Ocitla sa na križovatke a premýšľa, či šťastie jej už dávno neprekĺzlo medzi prstami. Poslednou kvapkou je varovanie z bulvárneho článku, že ľudia, ktorí mali viac než dvadsať vzťahov, definitívne prešvihli svoju šancu na pravú lásku. Ally mala už 19 milencov, a tým pádom je pred ňou posledný pokus nájsť pána Dokonalého. Vtedy jej napadne, že osudového muža musí hľadať medzi svojimi bývalými milencami. Čo keď ten pravý bol medzi nimi, len si to nevšimla? Pomoc pri hľadaní toho pravého jej ponúkne sexi sused Colin, ktorého otec bol policajtom a on po ňom zdedil detektívne sklony. Ally mu na oplátku pomáha vyhnúť sa jeho otravným bývalkám a láskam na jednu noc, ktoré ho neúnavne prenasledujú. Atraktívny Colin sa schováva u Ally v byte a berie ju ako jedinú ženu, pred ktorou sa nemusí pretvarovať. A obaja zrazu zisťujú, že majú veľmi veľa spoločného. A tak vďaka náhode Ally pochopí, že muža svojich snov zrejme nájde tam, kde by ho vôbec nečakala... (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (269)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Taková lepší americká komediálně-romantická klasika. Anna Faris je docela vtipná (stejně jako ve Scary Movie) a Chris Evans se do podobných rolí zkrátka hodí (podobný charakter měl ve Fantastické čtyřce). Příběh není nijak převratný, ale všechny postavy padly přesně do svých rolí, což tento film trošku odděluje od jemu podobných. ()

Reklama

terin.manka 

všetky recenzie používateľa

V tomhle filmu zase představuje Anna Faris jak hledá svou pravou lásku,ovšem bez toho aniž by se vyspala s dalším chlapem než kterého měla. Takže si najde telefoní čísla svých ex a snaží se s nimi vycházet znovu a přijít na to jestli se změnili po těch dávných letech. Ti kteří jsou hezcí tak jsou gayové nebo zasnoubení nebo protivní a ostatní jsou škaredí kluci a nezměnili se. Pomáhá jí s tím Chris Evans a jak by ne s ním se na konci vyspí a zamiluje se do něj. Trochu předvídatelný konec ale co. Děj to má dobrý,herce taky takže pěkný film na který se dá možná i kouknout znova. ()

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Solidní úlet, ale vlastně nic jiného jsem od Anny Faris ani nečekal. Pohodově ujetá zábava, které se velmi daří vyvarovat trapným situacím a všechno to vyplývá tak nějak sympaticky "logicky" a sympaticky zábavně. Skvělý Chris, který je neskutečná hrana a pár jmen jako Quinto nebo Freeman, které potěší a spestří děj! Příběh samotný je čitelný, ale naprosto v klidu, skýtá několik opravdu vypečených vtípků a celkově se na to dobře dívá. Jen ta stopáž má lehce přestřelených 115 mint a konec je už jen takové to romantické zdlouhavé klišé. 6/10. ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama