Reklama

Reklama

Heidi

(seriál)

Obsahy(1)

Heidi je mladá, aktívna a nezávislá teenagerka. Jej svieži a niekedy neodpustiteľný a často humorný pohľad na život, jej nedovolí byť spokojnou s otázkami na ktoré nedostane odpoveď. Pretože je presvedčenou ochrankyňou prírody, častokrát sa dostáva do konfliktu s jej neprajníkmi. Nová Heidi nie je len seriálom s ekologickým posolstvom, ale aj príbehom lásky, priateľstva a bolestivých prehier dospievajúceho dievčaťa. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Mara12 odpad!

všetky recenzie používateľa

Heidi je typický teenage seriál vyznačující se do očí bijící hloupostí ať už příběhu jako celku nebo jednotlivých postav. Hlavní hrdinka žije se svým dědečkem v horách, musí však nastoupit na střední školu do města, kde následně prožívá šablonovité vztahy (láska, přátelství, nepochopení atd.). Heidi je morální, obětavá, skutečná slečna dokonalá, jediné co jí kazí image je objekt její touhy, který dává pojmu debilita dimenzionálně nový rozměr. ()

Chandy odpad!

všetky recenzie používateľa

Je zaujímavé, kam až môže zájsť úbohosť televíznej produkcie. Po natáčaní sa kompetentní mali zavrieť v strižni, všetok materiál zničiť a zabudnúť, že im niekedy taká blbosť napadla! ()

Reklama

-soch-

všetky recenzie používateľa

Celé som to nevidel a po tých hodnoteniach, čo sú tu, to asi ani pozerať nebudem. Zaujímavé ale je, že jednu z hlavných úloh daboval aj spevák IGOR TIMKO, ktorý sa za dabingový mikrofón vracia po rokoch. Réžia slovenských dialógov: HANA MAKOVICKÁ ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama