Reklama

Reklama

Neľútostný zabijak

  • Česko Zpověď zabijáka (viac)
všetky plagáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Sklamanie. Pri filme kde hrá Snipes, Bell a Daniels s hodnotením v červených číslach som čakal väčší masaker. To, že je príbeh lacný by mi nevadilo. To, že je ale poslabšia aj akcia už vadí. Snipes je síce ultra borec, čo sa týka martial arts, ale je trochu nevyužitý. Zato Zoë Bell a Gary Daniels sú úplne nevyužitý. Gary predvedie pár kopov v záverečnej bitke a Zoë spraví dva kopy a aj tak dostane nakladačku. Ako mínus u mňa pôsobili aj tie akože psychadelické zábery (spomalovanie, hra s farbami, deformácia obrazu...). Zbytočný film. Serefiniho by som najradšej posadil pred obrazovaku a púšťal mu stále dookola filmy s Tonym Jaa a Scottom Adkinsom aby sa trochu inšpiroval. 45% ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Film má dost jednuduchoučký příběh. Moc to nevadí, je zde pár přestřelek, ale spíše mě zaujmou dost souboje, kde mě Wesley Snipes dost překvapí kolik toho předvede, včetně finální bitky. Hudba lehký podprůměr, občas je film zvlášntí, odehrává se většinou jen v jedné budově, pak v další budově. Vše je celkem předvídatelné. Rozpočet nízký. Mé hodnocení je 58% = *** ()

Reklama

sochoking odpad!

všetky recenzie používateľa

No, vidím to takto: Wesleyík Snipesík pobehuje po nemocnici s pištoľkou, z ktorej sa nikdy neminú náboje a snaží sa zachrániť kripla po infarktu, ktorý je škaredý ako noc a ktorého už dávno mali odstreliť, pričom si partička gangstrov od sí aj ej vymieňa medzi sebou najostrejšie kecy, aké som naposledy počul vo video filmoch z rokoch osemdesiatich, kedy som vo svojich 12ich objavil kúzlo masturbácie. Toto už naozaj nie je pre mňa. ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to novodobá tvorba Wesleyho Snipese, tak se to překvapivě dá. Je tam sice spousta věcí, který mi vadí (třeba kamera), které nejsou dokonalé (přehlednost - chvilkama jsem úplně nevěděl) a některé tam prostě chybí. Ale jak řikam, Wesley mě překvapil, že je docela ve formě, ale sláva už je asi nenavratně pryč. Prostě béčko, ale dá se ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Zpoved Wesleyho Snipese odpust mi akcni fanousku nebot jsem zhresil a spoustou totalnich proseru pohrbil svoji karieru a uz jenom sotva se objevim v necem koukatelnym nebyt ucasti Danielse je to na cisty odpad dalsi sracka bez napadu ci inovace z radoby cool zrychlenou nebo rozmlzenou kamerou par souboju se tu najde ale jsou kratky z nulovou choreografii ani ten finalni neni moc slavnej strihac zmrvil co se dalo takze nakonec lze ocenit snad jenom to ze Gary si toho zaporaka strihnul fakt z gustem ale jinak nechapu proc do toho vubec lezl kdyz jeho bojovy schopnosti zustali vicemene nevyuzite tradicne unavenej a nudnej Snipes kterej ma svuj vrchol uz davno za sebou pak neprekvapi a jede si dal v zabehlym standartu poslednich let dalsi zbytecna zalezitost mate li neco lepsiho k videni a nejste ortodoxni fanousci Danielse jako ja (Jenom kvuli nemu jsem se na to dival) tak se tomu vyhnete o nic se tak nepripravite ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama