Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediné, čo jej chýba ku šťastiu, sú deti.  Kate Powellová je šťastná žena v domácnosti, milovala svojho manžela Tima a vykonáva akceptovanú prácu s malými deťmi v nemocnici, ktoré majú nedostatok materskej lásky. Jediné, čo jej chýba ku šťastiu, sú deti. Cez ulicu bývajú ich najlepší priatelia od školských čias – Anna Mike Hardingovci. Keď na Halloween zavraždia Ann, vezme si do opatery ich malé deti Logana a Ellie. Mike sa obviňuje z manželkinej smrti, pretože nebol – ako vždy – doma, keď došlo k vražde, a celé roky uprednostňoval prácu pred manželstvom. Rozhodne sa radikálne zmeniť svoj život, aby sa postaral o deti. Lenže Kate veľmi túži po deťoch a je ochotná urobiť čokoľvek... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Tommassi3 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Co se děje ?? Detektive ??" - "Zatýkám vás za vraždu Ann Hardingové, pane Hardingu.." - "Víte, tohle není to, co jsem myslel, když jsem po vás chtěl výsledky.." ;) ()

Reklama

SigSauerP228 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o vražde milej ženušky, matky krásnych detí, ktorá má úžasného a milujúceho manžela. Kto by to bol tušil, že jej manžel je síce milujúci, ale nemiluje ju? Áno, film mal síce spád, ale scenár a herecké výkony boli na bode mrazu. NUDA. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama