Reklama

Reklama

VOD (1)

Obyvatelia  Alexandrie majú najvyšší poplach, jeden z obyvateľov zmizol. Za hradby vyráža niekoľko skupín pátračov, aby prehľadali okolie mesta. To, čo napokon nájdu, nie je to, čo očakávali.

Carol sa rozhodne opustiť svojich priateľov a nadránom tajne opustí Alexandriu. Rick a Morgan sa ju vyberú hľadať, aby ju ochránili. Daryl sa chce pomstiť darebákovi Dwightovi za smrť Denise. Ľutuje, že ho nezabil vtedy, keď mal na to príležitosť a teraz s Rositou vyráža po stopách svojho životného nepriateľa, aby mu zrátal všetky zverstvá. Kým Daryl s Rositou pátrajú po Dwightovi, Glenn a Michonne padnú do pasce. Medzitým sa Carolino auto skríži s pick-upom gangu Spasiteľov. Carol má železné nervy, podarí sa jej grázlov oklamať a neľútostne ich vyzabíja. Až na jedného, ktorý jej útok prežil... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (11)

TVrecenze.cz (Jan Lysý)

"Poměrně pomalý díl s dvěma hlavními příběhovými liniemi, kdy ta s Darylem je zajímavá. Přesto ale nejde o epizodu, která by pěkně zametla cestičku pro očekávané finále. Pár napínavých okamžiků by se tu našlo, ale cliffhangery nejsou tak povedené, aby člověk nemohl dospat." viac

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené