Reklama

Reklama

Na výprave za liekmi Darylovu skupinu prepadne jeho osobný nepriateľ, darebák Dwight, ktorý mu naposledy ukradol luk aj motorku. Trojica Daryl, Rosita a Denise čelí trinástim zločincom z bandy Spasiteľov, ktorí majú v rukách aj doktora Eugena Portera. Žiaľ, toto stretnutie prinesie veľkú stratu...

Po malom víťazstve nad brutálnou bandou Spasiteľov zavládol v Alexandrii pokoj. Eugene a Abraham pátrajú v okolí a nájdu dielňu, kde by si dokázali vyrábať muníciu. Aj Daryl, Rosita a Denise opustia bezpečné hrady mesta, aby podnikli výpravu do lekárne v najbližšom meste a doplnili si zásoby liekov. Pre statočnú lekárku Denise Cloydovú, ktorá už zachránila mnoho životov, a dnes prvýkrát celkom sama zabila zombie, sa táto výprava stane osudnou. Domov sa totiž vyberú skratkou po železničných koľajniciach, kde ich prepadne skupina dvanástich Spasiteľov vedená darebákom Dwightom, ktorý v minulosti Darylovi ukradol motorku aj luk. Daryl znova oľutuje, že Dwighta nezabil, keď mal na to príležitosť, ba naopak, ešte mu zachránil život. Zvlčilý Dwight má dnes obhorenú tvár, jedného z Darylovej skupiny už zabil a v zajatí drží ešte aj ich priateľa, Dr. Eugena Portera. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (10)

ViktorS 

všetky recenzie používateľa

Seriál má zjavne problém nechať zomrieť jednu z hlavných postáv a namiesto toho necháva zomierať tie vedľajšie. To ma trochu mrzí, pretože seriál takto prichádza o ten vývoj postáv v post apokalyptickom prostredí, ktorý v ňom v  prvých sériach bol. Nie, že by sa teraz postavy nevyvíjali, ale akosi potom nie je priestor na tie ostatné. Chcem tým povedať, že mi príde zlé, keď seriál v jednom diely začne rozvíjať charakter nejakej postavy aby sme k nej niečo viac cítili a nakoniec ju v tom istom diely nechá zomrieť. Takto to emocionálne nemá vôbec dosah na ďalšie diely. A to ma práve aj za tú postavu mrzí. Je to len zbytočná nasilu strata, so snahou dostať z diváka aspoň nejaké emócie, ale len pre ten jeden diel. Áno, máme hlavné postavy, máme ich radi, ale ich strata by mala oveľa väčší emočný význam, než strata vedľajšej. ()

Reklama

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když už si člověk myslí, že je vše v pohodě a že ho nemůže nic dalšího překvapit, tak příjde další nečekaný zvrat! Tentokrát se Daryl s Rositou vydají pro léky, kdy jim asistuje lékařka, která je k této cestě přemluvila... Jenže nástrahy zombie světa jsou stále aktuální... 90% ()

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pochůzka pro zásoby se trochu zvrtla. Objevil se blonďatý blbeček kterýho naverboval Negan. Došlo k další ztrátě a Carol učinila zásadní změnu. Tady je vidět jak se seriál mění. S příchodem neskutečně odporného zmrda (promiňte mi to slovo) Negana jde do pozadí apokalypsa a začíná se bojovat proti živým. Nemaj bejt všichni tuhý? Je jasný, že přežilo hodně lidí a začali se paktlovat a seskupovat, jsou tak silnější. Ale války mezi frakcemi, to mi prostě moc nesedí. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama