Reklama

Reklama

Walking Dead - Série 2

(séria)

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Druhá řada seriálu se zabývá osudy skupiny přeživších potom, co opustila Atlantu ve snaze dosáhnout Fort Benningu. Příběh série se odehrává převážně na farmě Hershela Greenea (Scott Wilson), na níž skupina našla dočasné útočiště a základnu při pátrání po Sophii Peletier (Madison Lintz), která se ostatním ztratila v průběhu útoku nemrtvých. Děj se více zabývá jednotlivými charaktery, které tu procházejí často značným vývojem, i vztahy mezi postavami více než v řadě první. (Necrotongue)

(viac)

Zaujímavosti (67)

Walking Dead - Seed (2012) (epizóda) (S03E01)

  • Herečka Danai Gurira sa v úlohe Michonne objavuje na plátne po prvýkrát. Postava Michonne bola predstavená na konci finále druhej série U skomírajícího ohně (2012), ale Gurira ju nestvárnila, keďže v tom čase nebola obsadená. Miesto Michonne v tejto epizóde obsadil komparzista. (molcan2)

Walking Dead - What Lies Ahead (2011) (epizóda) (S02E01)

  • Keď sa posádka blíži ku kostolu, na nápise pred ním je napísané "Zjavenie 16:13". Tento biblický verš hovorí: "Potom som videl troch zlých duchov, ktorí vyzerali ako žaby; vyšli z úst draka, z úst šelmy a z úst falošného proroka." V kostole sú traja chodci. (molcan2)

Walking Dead - What Lies Ahead (2011) (epizóda) (S02E01)

  • Pred kostolom, ktorý zohráva významnú úlohu, je na nápise uvedený biblický verš Zjavenie 16:17. Je to biblický verš, ktorý opisuje Boží hnev počas apokalypsy. (molcan2)

Walking Dead - What Lies Ahead (2011) (epizóda) (S02E01)

  • Priemerné auto je príliš nízko nad zemou na to, aby sa pod ním človek mohol pretlačiť. Preto produkcia namiesto toho použila "autá pre futbalové mamičky a nákladné autá pre vidiečanov". (molcan2)

Walking Dead - Cherokee Rose (2011) (epizóda) (S02E04)

  • Kvetina Ruža hladká (Rosa laevigata, v angličtine Cherokee Rose) je štátnou kvetinou Georgie. Rastie v celej Georgii a dokáže prežiť v rôznych klimatických podmienkach, vrátane sucha. Kvetina nie je pôvodná v Severnej Amerike, pochádza z južnej Číny a Taiwanu a možno ju nájsť až po Laos a Vietnam. Do juhovýchodnej časti Spojených štátov bola zavlečená okolo roku 1790 a považuje sa za invázny druh. (molcan2)

Walking Dead - Chupacabra (2011) (epizóda) (S02E05)

  • V jednom momente scény, v ktorej zranený Daryl, ktorého hrá Norman Reedus, leží na zemi a halucinuje počas rozhovoru so svojím bratom Merleom, sa Darylovi na tvári objaví bolestný výraz. Herec Michael Rooker (Merle) neskôr vysvetlil, že počas natáčania Reedusa v tej chvíli uhryzol do krku veľký mravec a on jednoducho zakomponoval bolesť do scény. (molcan2)

Reklama

Reklama