Reklama

Reklama

Skupinka mladých turistov vyráža spoznávať krásu nórskych hor. Narazia na opustený hotel, ktorý chcú preskúmať a prespať v ňom. Po chvíli však menia názor a volia radšej stanovanie v prírode. Na to je už ale neskoro a po tom, ako dvaja z nich bez stopy zmiznú, zisťujú, že vôjsť do hotela nebol ten najlepší nápad. (TomX2)

Recenzie (126)

stration 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem větší průser. Prequely ja rád, a tento mě také do jisté míry nezklamal. Jedinou výtku bych měl ohledně atmosféry, která se prostě vytratila v nádherných norských lesích a uplavala v čiré vodě tamních bystřin. Chvílemi to připomínalo Wrong Turn a jiné lesní naháněčky s vyšinutým zloduchem. Ale celkem to ubíhalo a konec byl taky celkem ucházející. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Kolikrát mi to přišlo jako remake jedničky a dvojky dohromady. Ale časově bych tipoval, že to asi bylo před jedničkou noo, těžko říct. Každopádně, na to že mohlo bejt 6 obětí, tak většina padla za bílýho dne a navíc prostě jednoduše. Narozdíl od prvních dvou dílů, kde si víceméně každýho vychutnal. Jednoznačně slabší odvar. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Päť, štyri, teraz tri, natočia ešte dva diely a klesneme hviezdičkami až k nule. Je to škoda, pretože táto časť nemala s predchádzajúcimi dvoma okrem názvu takmer nič spoločné, a tak je škoda, že pokazila tejto sérii celkom fajn reputáciu. Veľmi slabá réžia, atmosféra takmer nulová, herci na ochotníckej úrovni, hudba bez budovania napätia. To sú elementy, ktoré najviac podkopávali nohy tomuto, inak pomerne svižne ubiehajúcemu horroru. Zápletka klasická, nemotorná, scenár sterilný, bez nápadu, tak ako aj niektoré bu-bu-bu scény, takže jediné, čo tento film udržiavalo ako-tak nad vodou sú niektoré fajnšmekrovské brutalitky a celkom prekvapujúci záver. 55%. ()

jarkolar 

všetky recenzie používateľa

Jelikož se děj odehrává před prvním a druhým dílem, je už zpočátku jasných pár věcí ... určitě že útočník na konci přežije, takže takové scény, kdy ho jakože sundají a on někde nehybně zůstane, nejen že neplní účel, ale jsou bezvýznamné. Pak se také bohužel vytratilo kouzlo našeho zabijáka, kdy místo charakteristického krompáče a zahalení v kožešině, má pouze obyčejný hadry a vypadá jako každej druhej vandrák. Prostředí je hezké, stejně jako v prvních dílech, ikdyž sníh tu prakticky žádný není. Každopádně atmosféra i jednoduchost a surovost vražd zůstala zachována a ikdyž je to slabší než předchozí díly, pořád jde o slušněj vyvražďovák. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Zase tu máme prenádherne prostredie hor a začalo to slušnou atmosferou.Tento diel je prequel a tak je robený pred jednotkou a dvojkou.Tu je presne vysvetlene a ukazane čo sa stalo tomu chlapcovi a prečo sa z neho stal netvor.Podla mna to bol správny tah lebo v dvoch častiach bolo málo zmienky o vrahovi a prečo začal vraždit.V niektorých momentoch to malo slušnu atmosferu.Žiadna originalita tu nehrozi,jeto len jeden z mnoha slasherov,ale ktorý ani neurazi.Ale aspon poteši viacej vrážd ako v jednotke a dvojke,troška mi vadila že zimna mraziva krajina bola zamenená za nezáživný lesný porast.Ale spracovanie bolo velmi fádne a film po 30.min. začal nudit a už sa nerozbehol.Tých nelogickosti a kliše bolo príliš vela.No proste hroza. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama