Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(viac)

Recenzie (61)

Rocky88 

všetky recenzie používateľa

Óda na emerický nápravný systém, protože vrah, který nemilosrdně uškrtil otce od rodiny, se po 4 letech dostane z lochu, začne mudrcně bručet a jde se bít holýma rukama s mistry hospodských rvaček o peníze na novou pumpu pro dcerku týpka, kterýho uškrtil. Ještě při tom stihne zachránit život její matce a udržet vztah prcinky s looserem. Kdyby aspoň ty rvačky za něco stály, ale tady se všichni pohybují jak lenochodi, choreo žádné, jen výměna pěsťovek. Nuda a dlouhá stopáž. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerný akčný film so Stevom Austinom. Má dosť dobrý príbeh o fyzicky zdatnom mužovi, ktorý si odsedí trest za zabitie, čo ľutuje a už chce žiť len slušným životom, ale keď ho vyhľadá vdova po zabitom kvôli finančnej pomoci pre transplantáciu určenú jej dcére, rozhodne sa zapojiť do ilegálnych zápasov, aby na to zarobil. Spracovanie je celkom dobré, samozrejme tu nič neprekvapí, ale dej zaujme už od začiatku a to mu už vydrží po celú dobu. V tomto type filmu je najdôležitejšia správna motivácia hlavnej postavy a tu rozhodne nechýba. Akcie je tu priemerné množstvo a nie je úplne zlá, ale zaujala ma len minimálne. Tvoria ju len súboje jeden na jedného, ktoré sú celkom obstojne natočené, ale obsahovo sú snáď na tej najnižšej možnej úrovni. Nikto zo zúčastnených neovláda žiadne bojové umenie, takže súboje sú hlavne o obyčajnom udieraní päsťami, kde ešte aj obyčajný kop je výnimočnosťou. Herecké obsadenie je dobré, Steve Austin ma príjemne prekvapil, poteší aj Laura Vandervoort, len škoda, že tu chýba nejaký skutočný záporák. Réžia a technická stránka sú na pomery filmu úplne obyčajné, takže aspoň neurazia. Damage je arénovka so sympatickou hlavnou postavou, dobrým príbehom, ale nanešťastie aj slabými súbojmi. Ale aj tak zo všetkých Austinových videofilmov pôsobí tento najprofesionálnejšie. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 58%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Steve Austin je sympatický přesně tak, jak jen může být sympatický týpek, kterému Pánbůh zapomněl nadělit krk. Jeho prkenný herecký výkon je rovněž okouzlující, takže nezbývá než se těšit na zápasy, ale ani při nich si žádný fajnšmekr moc nepošmákne. Hrubá síla při nich totiž nahrazuje techniku a správná hlava je tvrdší než železná trubka. Tak snad alespoň na Frankie se dá mlsně zamrouskat a rozhovory s probačním úředníkem mne taky řádně pobavily. No nevadí. Ruce nahoru, Pane Nabobtnalý, kryjte si obličej a já Vám fláknu jednu do žeber, abych si neničil klouby o Vaše zuby. Děkuji za spolupráci. ()

Imrwere 

všetky recenzie používateľa

Celkem slušné béčko, herecký talent sice ještě není to, co by pro lepší výsledky hromotluk Austin potřeboval, ovšem rozdávání drtivých ran mu jde více než dobře 80%, ale možná ještě zkouknu znovu a přehodnotím. Laura svým šarmem tské ve značné míře dopomohla k lepšímu hodnocení, ovšem sympatických rolí se mohlo najít a nacpat do filmu více. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Steve Austin je poriadne tvrdá mlátička, no ešte tvrdší neherec. Po jeho druhom úškrne v ringu som s ním skoro skončil, no tie psie oči ma donútili dopozerať tento mizerne zlepený príbeh a dopočúvať všetky tragikomické dialógy. Jednu hviezdu za pästné súboje a druhú za Lauru z Kanady, lebo keď už nič iné, aspoň mi pripadala sexy. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčať sa začalo 17. októbra 2008 vo Vancouveri. (AdamesWWE)
  • Keď John (Steve Austin) vyberá z vane Veroniku (Lynda Boyd), je možné si všimnúť stojaceho člena štábu vedľa Frankie (Laura Vendenvoort). (Johnny.ARN)
  • Aby bitky pôsobili realistickejšie, obsadili tvorcovia skutočných MMA zápasníkov. Jednému z nich, Paulovi Lazenbymu, počas nakrúcania Steve Austin zlomil nos. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama