Reklama

Reklama

VOD (1)

Strhujúca akčná jazda sa odohráva sa v blízkej budúcnosti, kde slovo box už neznamená krv a pot, ale high-tech robotický šport. Charlie Kenton (Hugh Jackman) býval úspešným boxerom, ktorý prišiel o poslednú šancu na titul, keď ring začali ovládať tonu vážiace a dva a pol metra vysoké oceľove roboty. Charlie teraz nič neznamená a je len bezvýznamným trénerom, privyrábajúcim si skladaním robotov zo šrotu, ktorý sotva naškriabe na to, aby sa dostal z jedného ilegálneho zápasu na druhý. Keď sa Charlie ocitne na samom dne, neochotne spojí sily so svojím malým odcudzeným synom Maxom (Dakota Goyo), aby spolu postavili a vytrénovali robot, schopného prebiť sa z periférnych zápasov do najvyššej ligy - Real Steel. Stávky sú vysoké, pravidlá neexistujú, ale pre Charlieho a Maxa je to posledná šanca na úspech a návrat na výslnie. Podarí sa Charliemu boxerský comeback? (TV JOJ)

(viac)

Videá (50)

Trailer 2

Recenzie (1 383)

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.6/10] | me: Pre mňa najlepší blockbuster tohto roka. Podobné pocity som zažíval keď som prvý krát videl TRANSFORMEROV. A hoci sa film opiera o štandardné (klišé) rodinné hodnoty, vôbec mu to neškodí. Práve naopak - ide to ruka v ruke s kvalitnými hereckými výkonmi, namakanou akciou a dynamický dejom. Film predstavuje dokonalú kombináciu emócii, akcie a vtipu a zanecháva tak príjemné pocity a výborný filmový zážitok. Veľká spokojnosť. Proste tento film ma kvalitne natankoval energiou. :) Bring ti on! ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Pro mládež je Ocelová pěst jistě velikým zážitkem a zcela určitě si nejedno dítě tajně přeje mít podobného robota jako je Atom. Snímek však může zaujmout i starší diváky, protože je skvěle zpracován, má spád a příběh, ač je pln klišé, baví. Finální střet mi nápadně připomínal jak pojetím, tak vývojem Rockyho, což mi ale nevadilo, ba naopak. Hugh Jackman potěšil, role mu dobře sedla. ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Než jsem se rozhoupal tenhle film zhodnotit, tak už mi tu někdo vyfouk myšlenku, že to je taková směska Stalloneho filmů Rockyho a Do útoku zasazených do budoucnosti, kde mezi sebou boxujou obrovský roboti ovládaný lidma, no nevadí, čim víckrát to tu bude, tím větší pravda to bude. Každopádně mě to bavilo, bitky byly super, podporovaný byly ještě super trikama a správnejma vychytávkama, Jackman taky dobrej, i když toho moc hrát nemusel a nějakou mega cool postavu taky neměl a dětská role nebyla i přes všechnu svojí velkou aktivitu otravná, což beru za hodně velký plus. Akorát škoda, že nebyly nějaký robotí fatality, popřípadě vyloženě hustý komba úderů, ale to už bych chtěl asi moc. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Príjemný jesenný blockbuster, ktorý však dieru do sveta nespravil. Pokiaľ hľadáte pobavenie, tak dostanete nárez, pokiaľ hľadáte nárez dostanete pobavenie. Kiežby som mal o desať rokov menej a užíval by som si každú jeho minútu. Rodinné hodnoty boli strašne okaté už od začiatku a celý príbeh priam kričal jednoduchosťou scenára, alebo neschopnosťou tvorcov zabaliť ho do serióznejšieho a nevotrelejšieho obalu. Občasné klišé v príbehu a dialógoch striedajú minúty originálnosti, dobrých hlášok a efektov. Inak herci vcelku príjemní, hlavne Hugh a Dakota to zvládli spolu prekvapivo prirodzene. Technicky je film zvládnutý na maximálnu spokojnosť, všetky akčné scény do detailu vyšperkované a to je jeden z hlavných aspektov prečo som sa priklonil k štvrtej hviezdičke. 75%. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: John Gatins / Story by Dan Gilroy, Jeremy Leven | Hudba: Danny Elfman | Produkcia: Shawn Levy, Susam Montford, Don Murphy | Distribúcia: Touchstone Pictures | Štúdio: Dreamworks Pictures, Reliance Entertainment, 21 Laps Entertainment | Rozpočet: 110 miliónov $ | Tržby: 295,120,796 $ || Hugh Jackman zase trochu inak, a to je dobre. Ukazuje svôj ďalší rozmer, podobne ako Shawn Levy, ktorý konečne dostal pod ruku námet, ktorý má hlavu a pätu. V podstate tomu filmu nič nechýba, má ohromný vizuál, skvelé herecké obsadenie, nenápadnú, ale trafne dokreslujúcu hudbu a hlavne fungujúci scenár. Ajkeď je vidieť snaha o zmiernenie amerických potrieb, preexponovaný happyend rujnuje ako vždy celkový zážitok. I tak mainstreemový nadpriemer. ()

Galéria (102)

Zaujímavosti (18)

  • Natáčení probíhalo převážně v Detroitu, ve státě Michigan. (Martrix)
  • Úvodní americké tržby 27,3 milionu dolarů jsou historicky největším zaoceánským debutem pro film o boxu. (Krouťák)

Súvisiace novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (viac)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (viac)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (viac)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (viac)

Reklama

Reklama