Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (341)

gabin(a) 

všetky recenzie používateľa

Dávám pět hvězd, protože Partičku sice miluju, a to slovenskou verzi (na Lukáše Latináka a Petru Polnišovou u nás prostě nemají), ale vybrala jsem si ji jako krycí název pro můj skutečně úplně a naprosto nejoblíbenější pořad a to LIGU MISTRŮ!!! Ta tu bohužel z pochopitelných důvodů není, což je škoda, i tam jsou někdy pěkné herecké výkony...Hravě strčí do kapsy všechny seriály, spoustu filmů a poslední kola úplně všechno:-) Teď ještě navíc můžu držet palce klukům z Plzně, kteří dokázali nejmenovaným protežovaným českým klubům, že herní zápal a týmová práce jsou víc než prachy!!! O Lize jsem psala už ve svém komentáři k Ordinaci v růžové zahradě, takže jen zopakuji větu, že jednotlivé díly jsou někdy za 8 hvězdiček, někdy za míň, ale nikdy nejdou pod 4. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Záruka skvelej zábavy... :) Táto relácia je o improvizácii a o hereckom majstrovstve zahrať čokoľvek a kohokoľvek.Ja sa bavím vždy.Sú to naši super herci,aj ked úprimne si myslím,že scénky,ktoré predvádzajú majú vopred nahrané a preštudované (ved nedá sa byť pohotový a vtipný zároveň),ale my im to odpustíme.Ved bavia celé Slovensko.Zaslúžili by si preraziť aj v iných štátoch ako len u našich bratov čechov.Je to originálny formát s našej domácej produkcie,ktorý sa môže divákovi servírovať v rôznom štýle a v rôznom šate v závislosti na danom období.Go Partička Go ! ()

Reklama

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Ani si nepamatam kedy som sa naposledy tak zasmial. Vsetci zucastneny su perfetny improvizatory a myslim, ze na slovensku mozme byt hrdy akych hercou mame. Len je velka skoda, ze svoje umenie musia predvadzat v takychto, kratkych relaciach. Mame vynikajucych hercov a je velka skoda, ze sa na slovensku netoci viac filmov, pretoze material na to urcite mame. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Improvizácia je kreatívne tvorenie, prejav, výkon bez prípravy. Rýchla reakcia herca na zadanú tému. Práve o to sa pokúšajú účinkujúci v televíznej show "Partička". Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. Je ťažké sa vrhnúť na niečo podobné s bandou trapných mamľasov ako sú Latinák, Miezga, Polnišová, Pomajbo, Suchánek, Genzer... Ale to si autor tejto relácie vôbec neuvedomuje. Dangl sa tak pre mňa stáva ďaľším synonymom slova debil. Odpad! ()

J-o-k-e-r 

všetky recenzie používateľa

Partičku jsem začal sledovat v české podobě, nejdřív si mě nezískala vůbec, ale nakonec jsem se stal věrným fanouškem. Slovenské verzi jsem se stranil dosti, ale nakonec jsem se přece jen na pár her podíval, a některé opravdu stály za to! Slovenský jazyk mi nevadí, i když je pravda, že některé postavy, narážky nebo situace mi nejsou jasné, protože je neznám. Obě verze ovšem nelze srovnávat, každá má své kouzlo, a já se nasměji u obou, což je hlavní. U Svk mě mrzí, že se tam často mění osazenstvo, nejradši mám Juraje, Lukyho a Róbka. Ti mě dostanou vždycky, hlavně Juraj je fakt úžasný! Naopak nemám rád ukvičenou Petru, která je samozřejmě ve většině dílů. Ale plný počet za výborný nápad, hry, humor, který člověk potřebuje a za skvělou pohotovost, kterou všichni herci prokazují. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama