Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (341)

ProjectAlice odpad!

všetky recenzie používateľa

Takéto programy len dokazujú, akých trápnych hercov máme. Jakab, Miezga, Kemka či Latinák sa už dávno nemali pohybovať na TV obrazovke. Nehovoriac o Polnišovej. Táto "mladá" generácia "hercov" nestojí za nič. A to nespomínam Dangla, ktorý sa smeje ako kôň každých 20 sekúnd. Asi to má napísané v scenári. Odpad! ()

Fiftis odpad!

všetky recenzie používateľa

Evidentné okopčenie americkej show Whose Line Is It Anyway? (1998) a dôkaz toho, že nevieme prísť s ničím originálnym a niekto sa priživuje na cudzej sláve. Navyše s najhoršími (panelákovými) hercami, ktorých v tejto krajine máme. Tento druh show si vyžaduje nepripravené reakcie a improvizáciu a na to je treba profesionálnych hercov a v tomto prípade, s týmito "hercami" to namiesto humoru navodzuje trápnosť nevídaných rozmerov. ()

Reklama

boshke 

všetky recenzie používateľa

Samotný pořad jsem nikdy neviděl, pouze nemálo scének na youtube. Když padne dobré téma a herci se dobře "vyspí", bývá o zábavu postaráno. Když je však konstelace hvězd horší, scénky bývají spíše do trapna a jediní, kdo se baví, jsou účinkující s moderátorem. Čtyřech hvězd je Partička hodna, ale vzhledem k tomu, že na youtube určitě visí spíše ty lepší kousky a ne ty průsery, zůstávám u 70% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Herci na divadelných javiskách hrajú v hrách, ktoré majú scenár. Asi to má svoj zmysel. Potvrdilo sa mi to v Partičke, kde improvizujú a to nemôže byť z princípu tak vtipné, ako napísaná hláška, alebo vtipný dialóg. Partička ma svojim humorom úplne minula, ale na druhej strane chápem, že množstvu ľudí sa práve situácie a humor, vyplyvajúce z improvizácie, môžu páčiť. Rozhodne sa nejedná o žiadnu intelektuálnu záležitosť. ()

01Zuzana10 

všetky recenzie používateľa

neskutočnéé!! Keď mi kamarátka poslala jednu scénku, musela som si pozrieť celú epizódu. A že som sa bavila!! Od začiatku do konca. Super nápad, skvelí improvizátori! Len hrozí, že ak sa nebude striedať ešte viac úloh na urč. štýl, môže sa to stať ošúchané, čím ďalej menej zábavné. Našťastie, zatiaľ im to ide skvelo:) ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Reklama

Reklama