Reklama

Reklama

Pouštní mystérium

  • USA Mirage

Obsahy(1)

Americký slasher režiséra Billa Craina. Skupina teenagerů je uprostřed pouště konfrontována s vyšinutým maniakem, který se pohybuje po okolí v černém terénním automobilu s neprůhlednými skly. Jednu po druhé si šílený zabiják vybírá své oběti, které zabíjí nejrůznějšími zbraněmi, včetně nože nebo ručního granátu. Hlavní hrdinka, poslední přeživší z celé skupiny, je nucena utkat se s vrahem v nehostinném prostředí pouště a s pomocí pouze nejprimitivnějších prostředků a vlastní inteligence usilovat o záchranu holého života. (UncleHugo)

(viac)

Recenzie (2)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Mirage nieje ničím iným, len lacná a nezaujímavosť zábavka, ktorá neoslní herectvom protagonistov, ani scenárom a určite nie dialógmi, tie boli veľmi sprosto-naivné. Prostredie tiež nebolo dobre zvolené, len sama pusť, nič čo by bolo oku lahodiace, ani atmosferické a aj vraždy boli poväčšine mimo zaber a tak veľa toho neukázali. Jedine kamera a dlhé pohľady na prostredie za niečo stáli, a jedine oni zariadili to aby som tento film nevypol pred dopozeraním. Silno nudná zaležitosť, ktorá ma iritovala svojou tuposťou a zabil to ten koniec, to už bolo celkom mimo. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Štyri hviezdy s odretými ušami, ale čert to ber, konečne niečo pozerateľné. Slasher, ktorý sa od tisícov iných odlišuje predovšetkým zaujímavým prostredím, vďaka ktorému sa nedajú očakávať tradičné hry na mačku a myš. V tej púšti nebolo nič, holá pláň, nebolo sa kde skryť, takže teenageri nemali absolútne žiadnu šancu, a už vôbec nie, keď bol ten psychopat ozbrojený brokovnicou či granátmi. Výborná atmosféra doprevádzaná spomalenými zábermi a vynikajúcou hudbou, k tomu mladí, sympatickí herci a krvavý záver, ja som sa bavil. Škoda len, že boli niektoré vraždy mimo záber, takže veľa gore tam nie je, no ale aj tak. Určite nadpriemerný napinák. ()

Reklama

Reklama