Reklama

Reklama

Pouštní mystérium

  • USA Mirage

Obsahy(1)

Americký slasher režiséra Billa Craina. Skupina teenagerů je uprostřed pouště konfrontována s vyšinutým maniakem, který se pohybuje po okolí v černém terénním automobilu s neprůhlednými skly. Jednu po druhé si šílený zabiják vybírá své oběti, které zabíjí nejrůznějšími zbraněmi, včetně nože nebo ručního granátu. Hlavní hrdinka, poslední přeživší z celé skupiny, je nucena utkat se s vrahem v nehostinném prostředí pouště a s pomocí pouze nejprimitivnějších prostředků a vlastní inteligence usilovat o záchranu holého života. (UncleHugo)

(viac)

Recenzie (2)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Štyri hviezdy s odretými ušami, ale čert to ber, konečne niečo pozerateľné. Slasher, ktorý sa od tisícov iných odlišuje predovšetkým zaujímavým prostredím, vďaka ktorému sa nedajú očakávať tradičné hry na mačku a myš. V tej púšti nebolo nič, holá pláň, nebolo sa kde skryť, takže teenageri nemali absolútne žiadnu šancu, a už vôbec nie, keď bol ten psychopat ozbrojený brokovnicou či granátmi. Výborná atmosféra doprevádzaná spomalenými zábermi a vynikajúcou hudbou, k tomu mladí, sympatickí herci a krvavý záver, ja som sa bavil. Škoda len, že boli niektoré vraždy mimo záber, takže veľa gore tam nie je, no ale aj tak. Určite nadpriemerný napinák. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Mirage nieje ničím iným, len lacná a nezaujímavosť zábavka, ktorá neoslní herectvom protagonistov, ani scenárom a určite nie dialógmi, tie boli veľmi sprosto-naivné. Prostredie tiež nebolo dobre zvolené, len sama pusť, nič čo by bolo oku lahodiace, ani atmosferické a aj vraždy boli poväčšine mimo zaber a tak veľa toho neukázali. Jedine kamera a dlhé pohľady na prostredie za niečo stáli, a jedine oni zariadili to aby som tento film nevypol pred dopozeraním. Silno nudná zaležitosť, ktorá ma iritovala svojou tuposťou a zabil to ten koniec, to už bolo celkom mimo. ()

Reklama

Reklama