Reklama

Reklama

Ja alebo pes

(relácia)
  • Česko Buď já nebo pes (viac)
Reality-TV
Veľká Británia, 2005, 32x23 min

Obsahy(1)

Vstupte spolu s trenérkou a expertkou na psy Victorií Stiwellovou do domácností, kde domácí zvíře tropí výtržnosti a rodina zalézá do boudy. Victoria přichází, aby tu znovu nastolila řád - pozorováním, rozhovory a natáčením skrytou kamerou dokáže určit problém a její praktický výcvikový program nabízí psům i jejich majitelům šanci jak u domácích mazlíčků změnit dosavadní špatné návyky, vrátit je tam, kam patří, a z jejich páníčků opět udělat pány domu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Tieto tupá západozemské reality show sa pomaly začínajú vyrovnávať tým naším! Kde všade vedia ľudia utratiť hŕbu peňazí?! Samozrejme, ak nevedia čo s nimi nech si kúpia do jednoizbového bytu aj Slona, a platia mu rôzne Zvieracie škôlky, trénerov a starostlivosť, pretože naňho nemajú čas.

Nerozumiem o čo v dnešnej SHOW išlo?! Naučiť dvoch psov vzájomnému rešpektovaniu? U nás žijú mačky so psami v dokonalej harmónii a nepotrebovali žiadneho krotiteľa krokodílov. Pes má počúvať, ak má nejaký problém dostane dve výchovné a už vie kde je sever.... Hovadina na tretiu. // odpad!

Reklama

Reklama