Reklama

Reklama

Famílie

(seriál)
  • USA Parenthood
Ukážka z filmu 3
Komédia / Dráma / Rodinný
USA, (2010–2015), 73 h 2 min (Minutáž: 41–49 min)

Tvorcovia:

Jason Katims

Hrajú:

Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen, Sam Jaeger, Savannah Paige Rae, Max Burkholder, Joy Bryant, Miles Heizer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(103)

Celý seriál se odehrává v prostředí velké a různorodé rodiny Bravermanových. Svobodná matka Sarah Bravermanová (Lauren Grahamová) se rozhodne se svými dětmi Amber (Mae Whitmanová) a Drewem (Miles Heizer) přestěhovat zpět do rodného městečka Berkeley – a tím se přiblížit zpět svým rodičům a přátelům z dětství. Všichni v multigenerační rodině prožívají strasti života rodičovského a právě společná interakce sourozenců, jejich partnerů a dětí často graduje ke komickým až absurdním situacím. V seriálu se objevuje mnoho různorodých charakterů, díky čemuž se v něm najde každý. (TV Prima)

(viac)

Recenzie používateľa vydumnica k tomuto seriálu (26)

Série 1 (2010) (S01) 

Parenthood je seriál o jednej tradičnej americkej rodinke pre všetky generácie. Aj keby nikdy nevznikli ďalšie série a seriál by skončil tu, bolo by to v poriadku, pretože v poslednej epizódke sa všetko krásne uzavrelo. Obľúbila som si aj casting, predovšetkým Lauren Graham z Gilmore Girls :-). Skvelý je aj soundtrack. Seriál som začala sledovať oveľa neskôr, ale až teraz ako rodič ho môžem dostatočne oceniť. Krásne 4* za prvú sériu. Naj epizódy 11 a 13. ()

Pilot (2010) (S01E01) 

Pilot seriálu Parenthood ma zaujal, potenciál tam určite je a milo ma potešila Lauren Graham z Gilmore Girls. ()

The Big 'O' (2010) (S01E06) 

Zatiaľ jedna z tých lepších epizód, ktorá sa venuje rôznym zaujímavým témam. 3 a pol* ()

Solace (2010) (S01E11) 

Tak toto je jedna skvelá epizóda, možno zatiaľ aj najlepšia👍 ()

Lost and Found (2010) (S01E13) 

Veľmi pekné ukončenie prvej série a jednoznačne najlepšia epizóda😀 ()

Série 2 (2010) (S02) 

Druhá séria sa mi páčila ešte viac ako prvá. Som až prekvapená, koľko epizód stihli natočiť. Rodinka Bravermanovcov si toho v Season 2 zažila viac než dosť, radosti, starosti a sklamania, pády i vzostupy, zranenia a odpustenia a musela čeliť nie jednej novej situácii, problémom a snáď niektorí sa aj poučili (Crosby, Amber). Parenthood je jeden z najlepších seriálov o rodičovstve👍. Taký seriál zo života i keď trošku romanticky prikrášlený. Odporúčala by som ho najmä rodinám, ktoré majú dieťa s Aspergom, tu sa tejto téme dosť venujú. Sarah: Just when they tell you they don't need you anymore is exactly when they need you the most. Naj epizódy: 15, 17, 18. ()

I Hear You, I See You (2010) (S02E01) 

Sľubný začiatok Season 2. Už sa celkom teším na ďalšie epizódy a som prekvapená, že v tom istom roku vznikli hneď dve série. Netušila som, že Lauren Graham a Peter Krause tvorili v skutočnosti dlhoročný pár, zaujímavé je, že v seriáli sú súrodenci. (1.11.2022) ()

No Good Deed (2010) (S02E02) 

Skvelá epizóda!!! "Sometimes talent skips a generation" sarkastická poznámka Camille ohľadom dcérinho (Sarah) nedostatku talentu na varenie nemala chyby. Sarah si túto epizódku ukradla pre seba, všetky jej spoločné scénky s Adamom sú perfektné! Čím ďalej, tým lepšie :-) ()

Happy Thanksgiving (2010) (S02E10) 

Veľmi fajn epizódka. Thanksgiving v rodine Braverman. Takto nejako to vyzerá, keď sa rozrastie rodina a každý si chce tie svoje tradície zachovať aj v novej rodine. Zeek Braverman synovi Crosbymu: "I love you, you're my son and I would give you my kidney if I could, but you' re not carving the Thanksgiving turkey😄." Sarah sa pýta matky: "Where's Dad?" Camille: "In the barn. Avoiding helping out." Ale to bola teda riadna hostina, mňam, pumpkin pie vyzeral taaaaak chutne :-). ()

A House Divided (2011) (S02E14) 

Dala by som takých 4,5*, nechcem ale kaziť priemer🙂, všetci predo mnou dali plný počet a koniec koncov táto epizóda si to aj zaslúži. Parenthood je jeden z najlepších seriálov o rodičovstve. My čo máme deti sa s ním dokážeme stotožniť, tí čo ešte nie sú rodičia, aspoň budú lepšie pripravení. Taký seriál zo života i keď trošku romanticky prikrášlený. Odporúčala by som ho najmä rodinám, ktoré majú dieťa s Aspergom, tu sa tejto téme dosť venujú. ()

Just Go Home (2011) (S02E15) 

Just Go Home je zatiaľ najlepšia epizóda druhej série a jedna z najlepších celkovo. Explózia všetkých možných pocitov. Silné, krásne, dojímavé. Veľkým plusom je Special Guest John Corbett, ktorý tu hrá muzikanta a bývalého manžela Sarah, scénky s ním patria medzi to naj. Taktiež návrat Haddie domov je veľmi pekne natočený a hádka snúbencov Crosbyho a Jasmine tiež taká emocionálna bomba. Maximálna spokojnosť. Super soundtrack k tomu je už samozrejmosťou. Dodatok: Amber v novom účese vyzerá roztomilo. ()

Série 3 (2011) (S03) 

Season 3 sa stále drží vysoko, je to až neuveriteľné. Takmer každá epizóda je tak dojímavá, neviem ako to robia :). Niektoré epizódy boli fakt úplne že super, dokonca som si Parenthood počas sledovania S03 pridala do mojej TOP 10. Asi jediné, čo na mňa pôsobilo zdĺhavo a čo by som vytkla, je linka so Zoe, to tu veru dosť naťahovali. ()

Hey, If You're Not Using That Baby... (2011) (S03E02) 

No koho by nenapadlo "kúpiť" si baby od Latte girl? Typická ukážka toho, ako rozdielne pristupujú k problému žena (Julia) a muž (Joel). 4 a pol*. ()

Step Right Up (2011) (S03E03) 

Naj scénky: všetky s Drewom (Miles Heizer)😄👍. Konečne aj on dostal zaslúžený priestor, bolo to milé a vtipné zároveň. ()

Nora (2011) (S03E05) 

Best of best :-) ()

Forced Family Fun (2011) (S03E07) 

Tak to si veru musím pozrieť Vertigo :-). ()

Reklama

Reklama