Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľúbostný príbeh sa odohráva vo Švédsku. Per Ostersund, predtým známy pianista, žije na pokojnom mieste Öland. Vzhľadom na to, že stratil všetku vôľu a chuť do života, odmieta aj operáciu srdca, ktorá by mu mala zachrániť život. Jeho starostlivý brat Hanno preto požiada Perovu dcéru Minu, aby prišla aj so svojím synom na ostrov v Baltickom mori za svojim otcom. Hanno verí, že stretnutie s jeho vnukom mu opäť naštartuje chuť žiť. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Je to des, ak sa vám v niečom zapáči nejaký herec, chcete s ním ešte niečo vidieť a pri letmom náhľade do jeho filmografie zistíte, že toho veľa na pozeranie nemá a jednou z tých mála dostupných vecí je Inga...Ono to síce pozerateľné je a verím, že sa nájdu aj takí čo to žerú, ale v mojom prípade zostáva platiť, že aj Rózu aj Ingu si dám buď kvôli niekomu, prípadne ak mi treba žehliť, inak sa totiž nie je veľmi na čo pozerať... ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

u mňa doposial najslabšia Inga, zlývyber hercov (Nina bottová vyzerala voci svojim partnerom velmi staro) a scenristicky všetko nasilu a dopackané. Záver bol sentimentálne rozstrapkanýy ako starý koberec. :( ()

Reklama

Galéria (43)

Reklama

Reklama