Reklama

Reklama

Inga Lindströmová


Hviezdy nad Ölandom (E54)

(epizóda)
  • Česko Hvězdy nad Ölandem (viac)

Obsahy(1)

Ľúbostný príbeh sa odohráva vo Švédsku. Per Ostersund, predtým známy pianista, žije na pokojnom mieste Öland. Vzhľadom na to, že stratil všetku vôľu a chuť do života, odmieta aj operáciu srdca, ktorá by mu mala zachrániť život. Jeho starostlivý brat Hanno preto požiada Perovu dcéru Minu, aby prišla aj so svojím synom na ostrov v Baltickom mori za svojim otcom. Hanno verí, že stretnutie s jeho vnukom mu opäť naštartuje chuť žiť. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

laik_60 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

u mňa doposial najslabšia Inga, zlývyber hercov (Nina bottová vyzerala voci svojim partnerom velmi staro) a scenristicky všetko nasilu a dopackané. Záver bol sentimentálne rozstrapkanýy ako starý koberec. :( ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Je to des, ak sa vám v niečom zapáči nejaký herec, chcete s ním ešte niečo vidieť a pri letmom náhľade do jeho filmografie zistíte, že toho veľa na pozeranie nemá a jednou z tých mála dostupných vecí je Inga...Ono to síce pozerateľné je a verím, že sa nájdu aj takí čo to žerú, ale v mojom prípade zostáva platiť, že aj Rózu aj Ingu si dám buď kvôli niekomu, prípadne ak mi treba žehliť, inak sa totiž nie je veľmi na čo pozerať... ()

Reklama

Galéria (43)

Reklama

Reklama