Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nedávno rozvedená Jackie Laurensová (Heather Locklear), mama dvoch malých detí, si sama sebe k svojim štyridsiatym narodeninám daruje dovolenku na Havaji! Nuž a práve tu si nechá – aj napriek všetkým pochybnostiam – zamotať hlavu atraktívnym, výrazne mladším učiteľom surfovania Kyleom Hamiltonom (Robert Buckley)! To, čo sa začalo ako nezáväzné dobrodružstvo, sa však zanedlho zmení na lásku, a tak asi neprekvapí, že Jackie využije každú príležitosť zaletieť si opäť na Havaj. Ibaže vďaka dvom deťom, ktoré ju potrebujú, najbližším priateľom a bývalému manželovi Danielovi (Cameron Bancroft), ktorí jej dávajú jednoznačne najavo, že jej počínanie neschvaľujú a oceánu, ktoré ju od delia, sa ich vzťah po istom čase ocitne vo vážnej kríze... A keď Jackie definitívne stratí pevnú pôdu pod nohami a potrebnú rovnováhu, bude ju práve jej nový priateľ musieť naučiť, ako znovu vyskočiť na pomyslenú surfovaciu dosku a zvládnuť vlnu, ktorá zmení jej život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (88)

l.enik.c 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnocení nejspíš plyne jen z mého aktuálního rozpoložení. Léto, moře, láska, hezcí lidé, klid, pohoda, naděje... a ne, nemám zdaleka čtyřicítku na krku a ne, nejsem osamělá, ba právě naopak se za pár týdnů vdávám. Kdo nezažil bláznivé romantické vzplanutí, ač třeba jen v místní hospodě a ne na Havaji, tak asi nemůže docenit. Mně to přišlo přirozené, relativně reálné, nepřeslazené a ne moc velké klišé. Ráda se podívám znovu. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Klasická televizní romantika, která je nejlépe stravitelná o Vánocích. Místo fujavic nabídne prosluněné pláže, místo stresu, tradiční "harlekýnku" o tom, že na štěstí není nikdy pozdě, a na každou báječnou ženskou čeká někde báječný pan dokonalý. Zkrátka taková nenáročná idylka pro vánoční filmový relax. ()

Reklama

R.E.M. 

všetky recenzie používateľa

Čistá esence pohodové a příjemné romantiky. Heather Locklear vypadá úžasně, Robert Buckley je pohledný sympaťák a společně vypadali jako skutečný pár, byli uvěřitelní. K tomu půvabné záběry přírody. Pár vtipných vět a črtů vedlejších postav. Exmanžel i kamarádky přejí Jackie štěstí a když se náhle cítí šťastná, tak jsou zaskočeni a zasypávají ji pochybnostmi a výčitkami. Jako v životě. Bezvadný film jak pro milý letní večer tak pro deštivý den. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Síce samotný snímok neprináša nič nové - originálne, ale.............Film o tom že ikeď sa vám rozbije manželstvo, máte na krku štyridsiatku neznamená to koniec sveta.....život sa dá žiť v každom veku...a láska?....tá nepozná pravidlá a vek nehrá rolu ak ste beznádejne zamilovaný.....príjemne pohodové, romantické pohladenie na oddychový víkend............ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Romantický snímok o tom, že v štyridsiatke sa život nekončí, ale vlastne opäť začína. Jednoduchý príbeh je skôr určený pre dámske publikum, ktoré tomu predsa len lepšie porozumie. Je to film pre tých, ktorí nemajú nič proti vzťahu muža so staršou priateľkou. Sám mám partnerku o 12 rokov staršiu. Tento film je práve o tom, že si lásku nevyberáme. Láska si vyberá nás. Heather Locklear nemám príliš v láske, v tomto filme mi ale vôbec nevadila, práve naopak. Akoby sa stala herečkou práve pre takéto postavy. Koniec presne taký ako som očakával a bol som spokojný. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama