Reklama

Reklama

NCIS: Los Angeles - Série 8

(séria)
Krimi / Mysteriózny / Thriller / Dráma
USA, (2016–2017), 16 h 48 min (Minutáž: 42 min)

Tvorcovia:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hudba:

Jay Ferguson

Hrajú:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Linda Hunt, LL Cool J, Bar Paly, Kurt Yaeger (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

Zaujímavosti (3)

NCIS: Los Angeles - Vysoko hodnotený cieľ (2016) (epizóda) (S08E01)

  • Epizóda je venovaná Davidovi M. Schneiderovi, ktorý sa podieľal na výrobe zvuku pre seriál NCIS: Los Angeles prakticky od polovice jeho prvej série. Toto bola posledná epizóda, na výrobe ktorej sa podieľal, pričom zomrel asi mesiac pred jej premiérou - 2.8.2016 - následkom rakoviny pľúc. (koba)

NCIS: Los Angeles - Staré triky (2017) (epizóda) (S08E16)

  • Epizóda je venovaná Miguelovi Ferrerovi (Owen Granger), ktorý niekoľko rokov zápasil s rakovinou hrdla, no napriek tomu naďalej spolupracoval pri natáčaní seriálu NCIS: Los Angeles. Keď choroba začala ovplyvňovať jeho hlas, tvorcovia túto skutočnosť zakomponovali do deja 8. série. Miguel Ferrer nakoniec chorobe podľahol začiatkom roku 2017 v priebehu vysielania 8. série. Hoci v tejto epizóde nebol herecky prítomný, jeho hlas možno počuť v záverečnej piesni "Knocking on Heaven’s Door," ktorú hrá kapela "The Jenerators," ktorej bol členom. (koba)

Reklama

Reklama