Reklama

Reklama

Keď pôvabná študentka Sara Matthewsová (Minka Kelly) začne študovať na vysokej škole, jej spolubývajúcou na internáte sa stane sympatická Rebecca Evansová (Leighton Meester), s ktorou sa veľmi rýchlo spriatelí. Lenže toto priateľstvo sa rozhodne nezrodilo pod šťastnou hviezdou, Rebecca totiž priateľstvo ako také – a so Sarou obzvlášť – berie až príliš vážne. Smrteľne vážne! Na Sarinu smolu sa z nej zakrátko vykľuje šialená psychopatka, ktorá je Sarou a všetkým, čo sa jej týka, doslova posadnutá! Žiarli na všetko a všetkých, ktorí sú pre Saru dôležití – a nanešťastie nielen to, Tebecca sa totiž chladnokrvne začne zbavovať jedného po druhom všetkých, ktorí v Sarinom živote hrajú nejakú rolu...! (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)
  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)

Súvisiace novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (viac)

Reklama

Reklama