Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Nezahojené rány ze střední školy dokáží nadělat pěknou paseku... Ano, film je přesně jak podle nějaké hollywoodské šablonky romantických komedií plný klišé. Ale přiznejte se, kdo to po přečtení obsahu nečekal? Mě to tedy pobavilo a to mi u takového filmu celkem stačí. Jediné, co mi doopravdy vadilo byla Jamie Lee Curtis, té prostě asi nikdy na chuť nepřijdu... ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

Reklama

teutates odpad!

všetky recenzie používateľa

Kde je najviac šikanovaných (psychicky či fyzicky ba oboje) teenegerov na m2? Nooo predsa USA... začínam mať pocit, že každý treti amerikánec ma trauma s college, podobných "komédií" je neúrekom a v čom je táto iná? ehm, uhm, pfuuu... neskutočná oslava smiechu, kde bývala sokyňa si berie brata svojej sokyne, samozrejme nechýba krimi zápletka a to rozuzlenie uúu nechajte sa prekvapiť. Good Night, and Good Luck. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nemám nič proti romantickým komédiám, za ten čas som si už na ne zvykol a pri niektorých dokonca dokážem "vypnúť" a zrelaxovať. Obyčajne ich púšťam doma keď chce niečo pozerať aj žena, alebo keď náhodou nemám nič iné po ruke. Takto je aspoň chvíľu kľud v dome a nemusím počúvať, že prečo chcem stále pozerať iba "samé voloviny" čo ju (manželku) vonkoncom nebavia. A tak, keď nechcem skončiť s lobotómiou a s následným katatonickým kolapsom pri sledovaní Rosamundy Pilcherovej alebo Lidstromovej, je romantická komédia tá správna voľba. Pri tomto zvratku som však aj tak nebol ďaleko ku kolapsu. Film sa na záver dá charakterizovať asi takto: "Všetci nakoniec dosiahli po čom túžili, všetko sa na dobé obrátilo a tak mohli všetci spolu žiť na jednej hromádke až kým nepomreli". To čo k tomuto konštatovaniu viedlo je však iba preromantizovaný klišoidný trápny žvanec so sileným a odpudzujúcim humorom. Dávam dve hviezdy. Jednu Weaver, druhú Curtis. Kiežby ich to malo možnosť povzbudiť do ďalšej práce, lebo v poslednej dobe to s nimi, hlavne s Weaver, ide z kopca. V jej prípade by snáď stačilo, keby si dávala väčší pozor na to kam vstúpi a vyhne sa tak sračkoidným filmom. Hádam postačí lepšie preštudovať scenár kým na niečo prikývne. 30/100 ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Pohodová komedie, která neni ani prasácká, ani stupidní, ani moc praštěná a navíc tu je dobrý herecký zastoupení v podobě Kristen Bell, kterou si začínám docela oblibovat, Odette Yustman (Mimochodem taky mam pocit, že Yustman === Megan Fox ), Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Bavil jsem se, i když se nejedná o nic úchvatnýho ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama