Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

tatanapope 

všetky recenzie používateľa

Nemám ráda tenhle styl komedií , které nejsou prakticky vtipné a mají být jen milé , rozkošné a úsměvné z pohádkovým koncem . Člověk na to kouká a nakonec zjistí , že z filmu nemá prakticky žádné dojmy , protože celý film je zaměřovaný na velmi mladé a naivní publikum . Taková milá rodiná sračka . FILMOVÁ VÝZVA 2015 od Tonach ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Amouse-bouche ??" - "Naposled na škole !!" ;) Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver v jednom bijáku ?? To musím vidět, řekl jsem si naivně nic zlého netuše !! A tak jsem se nechal doběhnout spíš já.. Ale ne tragickou Kristen, která tvrdohlavě zvoní na zvonek trapnosti s humorem z němých grotesek !! Jen další Fickmanovou žumpou.. Možná by tenhle režisér mohl být zajímavý Supernáhradník, ovšem teoreticky fungoval i komunismus..;) A když už jsme u toho předkrmu, já se rozhodně nebavil.. ()

Reklama

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Nezahojené rány ze střední školy dokáží nadělat pěknou paseku... Ano, film je přesně jak podle nějaké hollywoodské šablonky romantických komedií plný klišé. Ale přiznejte se, kdo to po přečtení obsahu nečekal? Mě to tedy pobavilo a to mi u takového filmu celkem stačí. Jediné, co mi doopravdy vadilo byla Jamie Lee Curtis, té prostě asi nikdy na chuť nepřijdu... ()

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, americké, klasické × jednoduché, stupidní, citové kecy. Klasická komediální zápletka, snaha o pomstu, pomsta, jekot, a sebebičování, omluvy, objímání, happyend a konec. Během filmu jsem málem několikrát usnula, ale jinak dobrý. Sice bylo pár trapných scén, jako zpěv na generální večeři a podobně, ale jinak to šlo. Ale stačí na jedno podívání, hlubší smysl v tom asi nemá cenu hledat. ..jo v Americe jsou asi jenom pěkný lidi, co? ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Uzivatel verbal komentarom potesil, no lenze ludia tuna komunikuju normalne.  Reziser Andy Fickman natocil len dalsi umelny nudny radoby vtipny film. Humoru tam  velmi nebolo - ak vobec nejaky tam bol -  lebo humor je vec vazna, je to  ako krehka  nadoba na vodu, staci malo a rozsype sa. Tvorcovia sa snazia tvarit, ze pojedli vtipnu kasu, no ale to sa len tvaria   : 0 % ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)
  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama