Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

tatanapope 

všetky recenzie používateľa

Nemám ráda tenhle styl komedií , které nejsou prakticky vtipné a mají být jen milé , rozkošné a úsměvné z pohádkovým koncem . Člověk na to kouká a nakonec zjistí , že z filmu nemá prakticky žádné dojmy , protože celý film je zaměřovaný na velmi mladé a naivní publikum . Taková milá rodiná sračka . FILMOVÁ VÝZVA 2015 od Tonach ()

Beagle 

všetky recenzie používateľa

Ale tak dá se to vidět. Jak už tady padlo, obsazení je sympatické (Jamie Lee, Sigourney i Betty White s Kristin "April Rhodes" Chenoweth), některé scény docela ujdou, happy end je patřičně rozplizle romantický. A co na tom sejde, že scénář je postavený na prosťoučké myšlence, Pulitzera za něj jeho autor stejně asi nečeká...:) ()

Reklama

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Takové hvězdné herecké obsazení toho mohlo nabídnout daleko více, ale i tak je to velmi pohodový filmy. Při prvním pohledu jsem myslela, že Joannu, kterou hrála Odette Yustman, hraje Megan Fox. Ty dvě herečky musí být utajovaná dvojčata, která byla tajně oddělena při porodu, protože jinak si neumím vysvětlit tu podobu. ()

HappySmile 

všetky recenzie používateľa

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)

Reklama

Reklama