Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

žvanimírek 

všetky recenzie používateľa

První chyba, kterou jsem udělal v Novém roce, bylo pustit si tuhle stupidní "komedii"!! Ani netuším, proč je to prezentováno jako komedie, když jsem se v podstatě ani jednou nezasmál, a spíš se celou dobu udivoval na tím, jakou sračku lze natočit a kam ta trapnost ještě může zajít!! A ještě nutno říct, že Odette Yustman je fakt kočka, ale jakmile otevře pusu, plácnul bych jí..... ()

Mr.Ripley 

všetky recenzie používateľa

Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis v jednom filmu? Jako soupeřky? Tedy jak mylně prezentoval trailer. Bohužel. Namísto toho se dostaví cukrkandlový uječený výplach, který byl viděn milionkrát v lepších filmech. Samotné téma postrádá špetku originality a ač se najde několik poměrně vtipných scén, celek to nezachrání. Navíc to hází ošklivé světlo na dvě legendární modly hororových sérií. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nemám dostatek času na to, abych stihl někoho nenávidět, ale když si matně vzpomenu na dávné roky na gymplu, tak by se tam taky našel úchvatný jedinec vhodný k naporcování. Nikdy jsem to neřešil a tak stále jen brousím řetěz své motorovky, abych byl připraven na případné vyrovnání účtu a přitom jsem si pustil tento instruktážní materiál. Považuju ho za celkem povrchní, ale dostatečně rozjuchaně zábavný na to, abych si ho žil. Nicméně nechutné usmiřovací scény mi trochu vzaly chuť do života, ale to se mi u emerických limonád stává poměrně často. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Na každé střední škole je někdo kdo terorizuje a někdo kdo je terorizován. Když se takhle sejdou tři generace, mohla by to být sranda. Ale opravdu jen mohla. Připadalo mi, že na tenhle typ filmu je tam až zoufale málo "vtipných" situací, i když možná jsem těhle filmů už nakoukala příliš mnoho, že už mi to příjde jako normální scéna, možné to je. Nedá se říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to něco u čeho jsem se odreagovala, takže vlastně přesně to co jsem hledala. Ale tak něják jsem na druhou stranu očekávala možná něco lepšího. Ale tak je to takový průměr. 3* Scéna z tanečního střediska byla úžasná a ta babička do toho mě málem zabila. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nemám nič proti romantickým komédiám, za ten čas som si už na ne zvykol a pri niektorých dokonca dokážem "vypnúť" a zrelaxovať. Obyčajne ich púšťam doma keď chce niečo pozerať aj žena, alebo keď náhodou nemám nič iné po ruke. Takto je aspoň chvíľu kľud v dome a nemusím počúvať, že prečo chcem stále pozerať iba "samé voloviny" čo ju (manželku) vonkoncom nebavia. A tak, keď nechcem skončiť s lobotómiou a s následným katatonickým kolapsom pri sledovaní Rosamundy Pilcherovej alebo Lidstromovej, je romantická komédia tá správna voľba. Pri tomto zvratku som však aj tak nebol ďaleko ku kolapsu. Film sa na záver dá charakterizovať asi takto: "Všetci nakoniec dosiahli po čom túžili, všetko sa na dobé obrátilo a tak mohli všetci spolu žiť na jednej hromádke až kým nepomreli". To čo k tomuto konštatovaniu viedlo je však iba preromantizovaný klišoidný trápny žvanec so sileným a odpudzujúcim humorom. Dávam dve hviezdy. Jednu Weaver, druhú Curtis. Kiežby ich to malo možnosť povzbudiť do ďalšej práce, lebo v poslednej dobe to s nimi, hlavne s Weaver, ide z kopca. V jej prípade by snáď stačilo, keby si dávala väčší pozor na to kam vstúpi a vyhne sa tak sračkoidným filmom. Hádam postačí lepšie preštudovať scenár kým na niečo prikývne. 30/100 ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama