Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Trevor (Leslie Nielsen), zabijak pracujúci pre americkú vládu, ušiel z vojenskej základne na Filipíny aj s projektom, na ktorom pracoval. Program, ktorý pomocou drog robí z ľudí nájomných vrahov, je však natoľko žiadaným artiklom, že sa v jeho stopách vydáva nielen jeden z bývalých Johnových žiakov pracujúcich pre americkú vládu, Frank Lassiter (Gary Lockwood), ale aj filipínska polícia a gang vedený bezohľadným Alokom Lee (Vic Diaz), ktorý by sa taktiež rád dostal k výsledkom tajného programu. (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Je zábavné vidět Nielsena ve vážných rolích, již jsem se tomu přesvědčil v Day of the animals a teď i tady že ty vážné role nejsou jeho silnou stránkou(většina jeho vážných rolí byla díky režisérovy Girdlerovy s kterým natočil 3 filmy kde měl hrát záporné role). Navíc tady se snaží ještě bojovat což působí dost komicky. Navíc kdykoliv se začne prát tak jsou ty záběry zpomalené. Jinak je film nic víc než jen plejáda keců, sem tam výstřelů a všechno míří do finále které špatné pro smích, nebylo. ()

Zaujímavosti (1)

  • Šéf produkčnej spoločnosti, ktorá mala na starosti distribúciu filmu, bol tesne pred jeho uvedením nájdený mŕtvy. Výsledkom bolo niekoľkoročné zdržanie distribúcie spôsobené nekonečnými naťahovačkami medzi dedičmi. (beso74)

Reklama

Reklama