Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvaja priatelia Carl Taylor (CHARLIE SHEEN) a James St. James (EMILIO ESTEVEZ) sa živia na inteligenciu nenáročným povolaním pracujú ako smetiari. Každý deň obchádzajú svoju trasu, vysypú odpadkové kontajnery a odvezú smeti do mestskej spaľovne. Carlovou najväčšou zábavou je teleskopom pozorovať svojich susedov. Jedného večera vidí akéhosi muža v hádke so svojou príťažlivou susedkou Susan Wilkinsovou (LESLIE HOPEOVÁ), manažérkou firmy Berger. Keď Susan odíde, ktosi muža postrelí. Spolu s Jamesom Carl vidí dvoch mužov, ktorí odnášajú telo. Na druhý deň ráno sa pokojný život oboch kamarátov rapídne zmení. V jednom smetiaku totiž objavia telo mestského komisára, muža, ktorého zastrelili v predchádzajúci večer. Čo s ním? Ak to nahlásia, môžu ich obviniť z vraždy a pravého vraha skorumpovaná polícia hľadať už nebude. A tak sa rozhodnú telo ukryť, kým neodhalia pravých vinníkov. To je však pre dvoch jednoduchých mládencov mimoriadne ťažká úloha. Našťastie, pomocnú ruku im podá bláznivý vietnamský veterán Louis Fedders (KEITH DAVID) a tajomný rozvážač pizze (DEAN CAMERON). Zistia, že v pozadí je znečisťovanie životného prostredia a obrovská korupcia... Príjemná, nenáročná komédia je v poradí druhým režisérskym počinom Emilia Esteveza. Znalci kinematografie však určite vedia, čím iným sa snímka vyznačuje je to herecká účasť bratov Charlieho Sheena a Emilia Esteveza (ten si nechal meno po matke). S chuťou si zahrali smetiarov, ktorí prejdú cez rozum nielen mafii, ale aj polícii. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (105)

Razzor_82 

všetky recenzie používateľa

"Vozeňí odpadu musíš brát jako přestupnou stanici do ráje." Dobová bláznivá komedie s výborným smyslem pro humor. Charlie Sheen a Emilio Estevez v netradičních rolích popelářů. K tomu do tria výborně hláškující Keith David. Krimi zápletka je slabší ale celé to působí bezstarostně. Stará komedie, která má i po letech něco do sebe. 7/10 ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Príšerná komédia s ešte príšernejším slovenským dabingom, ktorú milujem. Roky som ju mala na videokazete. Podľa komentárov vidieť, že nie som sama, koho očarilo vynikajúce debil-duo bratov Estevezovcov (aj Charlie je koniec-koncov rodený Carlos ;-) a neopakovateľné gagy ako frenológia, "neznášam polišov", mŕtvola v bareli alebo naschvály, ktoré si smetiari medzi sebou vyvádzajú... Najklasickejšia najgiltovatejšia pležr! ()

Reklama

matilda33 

všetky recenzie používateľa

Kedysi dávno (za mladi - ako hovorieval jeden môj starý známy, ktorého som asi sto rokov nevidela), som tento film mala veľmi rada a celkom dobre som sa na ňom bavila. Keď som ho videla teraz s odstupom času, už mi tie všetky hlášky až tak vtipné neprišli. Ale z nostalgie dávam tri hviezdičky. "Zatlieskame? Zatlieskame!" ()

peto12 

všetky recenzie používateľa

Moja klasika detstva. Túto komédiu mám doma a môžem ju pozerať skoro každý deň. Výborné a vtipné hlášky k filmu, napr. jak nájdu mŕtvolu v smetiaku, atď... Túto komédiu mám na vhs so slovenským i českým dabingom, ktorú nikdy nedám z ruky za nič na svete. Dokonca i soundtrack nemá chybu. Charlie Sheen a Emilio Estevez na tejto komédií najviac u mňa zabodovali na jednotku, ale filmy Mladé pušky a Kralove sexu tiez boli dobre filmy. ()

14neo11 

všetky recenzie používateľa

U tohoto filmu se neubráním úsměvu. Pamatuju si jak ho strýc měl na kazetě a já na něj pořád hleděl. Žádný jiný film o popelářích jsem neviděl a vždy když vidím poletující popelnice, jak si svoji práci náramně užívali, to mě dostává do kolen ještě dnes. Znamenitý takt pro vtipné postavy od Charlieho a jeho kolegy jsem si opravdu vychutnal. Není to bůhvíjak kvalitní snímek, ale myšlenka je originální. A to se cení. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Predstavitelia hlavných úloh, herci Charlie Sheen a Emilio Estevez, sú súrodenci. Ich biologickým otcom je legendárny Martin Sheen. (MM_Ramone)

Reklama

Reklama