Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

predators 

všetky recenzie používateľa

Jo, je to přesně jako ranní vstávání...chvíli vám trvá, než si promnete oči a vyskočíte z postele. No, vyskočíte, spíše se vyvalíte. Ale pokud toto překonáte, čeká vás báječný den. A tak je tomu i v případě Morning Glory, pomalý a nudný rozjezd vystřídá tempo plné optimismu a vtipu. Takže 2 a 4=slušné 3*. 60% ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

V úvode som bola z energickej Becky dosť zošokovaná, čo za herectvo predvádza, no treba si len zvyknúť. Rovnako aj na mrzouta Forda, ktorý je zo začiatku otrasný, nie kvôli postave, ktorú hrá, ale ako hrá. Diane Keaton bola rozkošná (a to najmä pri tanečku na Candyshop v pivkom v ruke) škoda, že jej postava nedostala viac priestoru prejaviť sa, avšak pár scén jej stačilo aspoň na potešenie. Vďaka vtipu, ktorý neuráža, celkovému tempu a postavám je to komédia s ambíciou hlavne pobaviť, čo sa poradilo. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,Dobré ráno. Než začneme, dnešek je pro Daybreak historický okamžik.....“ Film o skvělé práci v ranní TV show, která je bez peněz, bez diváků a bez respektu. Becky je holka plná energie, optimismu a ONA táhne příběh. Je prostě jiná (a naprosto nezvládá pantomimu). Může dělat co si zamane, jen to nesmí stát ani cent a musí zvýšit sledovanost. Jak to všechno dopadne? Nechci spoilerovat, ale.... Film o tom, jak zachránit ranní show, vyčpělýho moderátora a možná i sama sebe. Taková veselá romantika O PRÁCI! Konečně něco jinýho! Kurva, to jsem se pobavil! Taková pohodovka, kterých je málo! Ať nežeru - dám 5*! A za ty slzy se omlouvám, jsem stařec bez sklonů k workoholismu, který má rád amolety. A teď už i R.McAdams! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se stát v nové práci během jednoho dne legendou. 2.) Zajímá mě, jestli má Rachel McAdams sexi zadek. 3.) Chci vidět Fordovu hůl na vyvolávání deště. 4.) Myslím si, že jsem workoholik. 5.) Hledám tip na zajímavej soundtrack. PŘÍBĚH ***** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ * ()

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Nic, co byste chtěli vidět znovu, ale taky něco, co v klidu dokoukáte. Diane Keaton tu nemá co hrát, i když my víme, že to ještě umí. Ford se hrát ani moc neobtěžuje, což už taky pár let víme. A koneckonců i od začátku víme, s kým se dá hlavní hrdinka Becky na konci dohromady a jestli se jí podaří zachránit její ranní show. Budiž filmu připočteno k dobru, že není otravný. Kupředu ho vlastně táhne rozjařené charisma Rachel McAdams, ze které září energie jak z nejmenovaného kralíčka z televizní reklamy. Nicméně bych malým děvčátkům nedoporučovala, aby ve workoholičce Becky hledaly vzor. V reálném životě na ně nečeká chápavý Patrick Wilson a ony zůstanou samy s hejnem koček a ovladačem v ruce (a sledující podobné filmy jako je tenhle). ()

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Objektivne bych asi musela dat tri hvezdy, protoze to neni nijak vyrazny film, ale je tak straslive mily a prijemny, ze si vas ziska behem par minut. Hyperaktivni, nezdolne pozitivni a roztomile potrhla Rachel McAdams udava svizne tempo a zatahuje do nej ostatni vcetne brucouna Harrisona Forda. Obsazeni je to vskutku genialni a vsechny postavy jsou tak sympaticke, ze byste do jejich "rodiny" chteli patrit. TaKze podtrzeno, secteno - nic prekvapiveho, ale pohladi po dusi, proto ctyri. PS: Ernieho adrenalinove vstupy jsou k popukani :). ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Rachel McAdams nejdříve roli Becky odmítla s tím, že si nemyslí, že by se do komedie typově hodila, jelikož neumí být zábavná. Režisér Roger Michell tedy herečku několikrát pozval na večeři, aby ji přesvědčil, že má o její účast na filmu skutečný zájem. (jezurka42)

Reklama

Reklama