Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policajt Michaël Lombardi so svojím bratom detektívom Romainom pátrajú po nepotrestanom sériovom vrahovi, ktorého obeťami pred štvrťstoročím boli aj ich rodičia. Po vražde bohatého obchodníka niekto zverejnil zoznam piatich objednávateľov týchto vrážd a v súčasnosti je potrebné vypátrať ich motív a identitu nájomného vraha. Bývalý policajt Michaël Lombardi dostane anonymný e-mail s menami piatich osôb, údajne zodpovedných za sériu vrážd, ku ktorým došlo pred 25 rokmi, keď boli brutálne zavraždení aj jeho rodičia. Uvedené osoby si mali objednať ich smrť. Michaël sa rozhodne navštíviť každého zo zoznamu objednávateľov vrážd spred štvrťstoročia. Keď prichádza na adresu bohatého obchodníka, prvého muža zo zoznamu, nájde už len miesto činu, kde ho práve zavraždili. Budú zlikvidovaní aj ostatní zločinci? Michaël pred dvoma rokmi opustil rady policajtov po hádke z bratom Romainom, ktorý ostal ďalej pracovať v polícii. Bratia nemôžu pátrať po vrahoch svojich  rodičov spoločne, a tak sa obaja vydajú konať po vlastnej línii, Romain oficiálne a Michaël súkromne a na vlastnú päsť. Michaëla zachytili bezpečnostné kamery na mieste činu vraždy obchodníka ešte pred príchodom polície, a tak sa stane hlavným podozrivým. S cieľom očistit svoje meno, odhaliť objednávateľov vrážd a dopadnúť nájomného vraha má Michaël vysokú motiváciu súťažiť so svojím bratom, policajtom Romainom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"S Michaelem to skončilo, když odešel od policie.. Vlastně ani nevím, jestli to vůbec někdy začalo.." Jó, Cantona !! Kde ty loňské sněhy jsou ?! Eric kdysi bejval moc dobrá kopačka a průměrnej kung-fu fighter..;) A dneska ?? Přivydělává si u filmu, jen nevím, zda je spíš k smíchu, nebo k pláči, protože hraní čehokoli jiného než fotbalu mu zkrátka nejde, byť ty návaly vzteku mu bez problémů věřím..;) Podobnost se Stevenem "Sádlonosičem" Seagalem čistě náhodná.. Jinak by dnes už bývalému hráči Rudých Ďáblů asi taky přezdívali třeba Cantýna..;) Co ovšem vypadá ještě smutněji ?? Ta mrzutá skutečnost, že sám Cantona platí za to jediné, co v téhle jinak bezejmenné jalové francouzské televizce stojí vůbec za zmínku.. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem nějakou krutou kriminálku. Vždyť Eric Cantona na obrázku vypadá jak kdyby se zrovna chystal utrhnout koule Rambovi. Jenže ono je to zajímavý maximálně tak do první zatáčky. Pak tam jsou akce ve stylu, že má sny a ty vždycky skončí v tom nejlepším. Takže ta akce vlastně ztratí jakoukoliv pointu. No prostě šílenost. Umíral jsem u toho nudou a těch urvanejch koulí jsem se taky nedočkal. ()

Reklama

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Šmankote, to byla blbost! Kdeže loňské sněhy jsou a s nimi nepsaná královna krimi filmů, Francie? Nelogická, nesouvislá a nudná slátanina s nevýraznými herci, kteří se smutně motali před kamerou v rytmu dadaistického scénáře. Od odpadu tuhle hloupost dělí opravdu jen velmi tenká linka, kterou tvoří průměrná hudba a hlavně několik záběrů na Paříž. ()

DJ Kritik 

všetky recenzie používateľa

Erica Cantonu si pamatám ešte ako hráča Manchestru United. Jeho nevídaný temperament vyvrcholil incidentom s fanúšikom, ktorý ho slovne napadol. Tak ako bol stredobodom pozornosti vtedy, tak i tento film sa točí okolo jeho postavy. Film nedosahuje veľkosť francúzských krimi 80-tich rokov, ale určite sa neradí k celkom nevydareným filmom. Snáď dotiahnúť scenár a dať do filmu ešte viac francúzskej príchute. Uvidíme, či sa tento žáner v tejto krajine dostane opať na piedestál. Vtiahnutie do deja: ** Akcia: ** Hudba: * Realita: * ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Rutinní krimi thriller jakých jsou stovky. Nepřesvědčil mě ani Eric Cantona v hlavní roli, kterej se celej film tváří jako by mu uletěly včely a herecky mu to moc nejde. Koukat se na to dá, ale žádnej šlágr to není. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama