Reklama

Reklama

Zoe má za sebou veľa partnerských vzťahov, ale nájsť toho pravého sa jej nepodarilo, a tak sa rozhodne stať matkou na vlastnú päsť. Dohovorí si návštevu u lekára za účelom umelého oplodnenia. Hneď po zákroku však stretne atraktívneho Stana, muža svojich snov, ktorý na ňu pôsobí veľmi nádejným dojmom. V snahe získať a nevyplašiť svojho nového nápadníka sa Zoe snaží ukryť svoje tehotenstvo, a tak spôsobí ohňostroj nedorozumení a chýb, z ktorých je Stan zmätený. Keď sa Zoe nakoniec prizná, Stan začne zvažovať či vo vzťahu má zmysel pokračovať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (200)

larelay 

všetky recenzie používateľa

Hrozne som sa tohto filmu bala, ze aky paskvil z toho vznikne, ale cuduj sa svete, bolo to take mile male prekvapenie. Nebolo to ani nijako zavratne vtipne, hoci par momentov bolo fajn, ale vyzarovala z toho taka celkom pohodova atmosfera. Jennifer bola sice afektovana, ale nie az tak, ako sme zvyknuti, Alex bol prijemny, no a babicka, kamoska a pejsek na vozicku boli vynikajuci. Az na par nechutnych scen tykajucich sa zenskeho porodu a navstevy gynekologa to bolo celkom znesitelne a mne ta hodina a tristvrte usla celkom prijemne. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Zaměřeno hlavně na lidi procházející těhotnym obdobím svého života. A těm to taky může připadat docela vtipny, protože se v těch situacích poznávaj. Jinak je to ale docela průměrná romantická komedie s jasným dějem a ještě jasnějším koncem. Chvílema se tam ale najdou i světlejší chvilky, kdy jsem se fakt od srce zasmál, i těm na první pohled trapnejm fórům. Jennifer Lopez je na to už možná trochu stará, ale i tak se celkem dala a Alex O'Loughlin byl docela sympatickej týpek, tak proč ne. Je to prostě obyč jednoduchá komedie, nic víc. ()

Reklama

Derek 

všetky recenzie používateľa

jlo prilis nemusim ale narozdiel od predchadzajuceho filmoveho teroru monster in law, som to vydrzal dopozerat do konca a hlavne nemal som potrebus si fyzicky ublizovat pri pozerani... to ze sa vsetky postavy chovaju ako idioti by sa dalo este prekusnut, ale ze vsetok humor je zalozeny na ukazovani hovien, zvracani a moceni (to vsetko uvidime!!!) je i na mna moc, kde sa podeli romanticke komedie, ktore su romanticke a vtipne? a ked hovorim vtipne tak vtipne hlaskami a dialogmi a nie malym deckom ukazucim hovno otcovy... obcas sa objavy i hlaska ktora by stala za zmienku aby bola scena za chvilu zabita radom nechutnosti (hlavne porod mi pripomynal pasaz z vymitaca diabla)... ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Keby som premýšľala nad rolou mamy a videla tento film, určite by som ostala bezdetná. Keby som videla pažravú J-Lo nad hrncom mäsa žrať z neho jak prasa, krátko na to po milovaní s mužom grcať pred ním a všetky tie ďalšie scény...tak by som túto spoločensky dôležitú rolu prenechala druhým... Jediné, čo ma zaujalo, boli štyri orgazmy v priebehu jednej rýchlovky v syrárni. Tak tú syráreň chcem! :-) Jedna hviezda len za to, že Alex je fakt sexi. ()

sallyann 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem další nudnou a hloupou romantickou slaďárnu, ale ZP je parádní od začátku do konce. Alex O´Loughlin se snad konečně dostane do hledáčku Holywoodu - ten chlap má neskutečný charisma :o) Jennifer je zpět a na to, že jí je už 40, je to pořád krásná ženská. Scéna domácího porodu do vody mě fakt dostala. :D :D :D P.S. Toho psa na kolečkách budete milovat!!! ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)
  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)

Reklama

Reklama