Reklama

Reklama

Zoe má za sebou veľa partnerských vzťahov, ale nájsť toho pravého sa jej nepodarilo, a tak sa rozhodne stať matkou na vlastnú päsť. Dohovorí si návštevu u lekára za účelom umelého oplodnenia. Hneď po zákroku však stretne atraktívneho Stana, muža svojich snov, ktorý na ňu pôsobí veľmi nádejným dojmom. V snahe získať a nevyplašiť svojho nového nápadníka sa Zoe snaží ukryť svoje tehotenstvo, a tak spôsobí ohňostroj nedorozumení a chýb, z ktorých je Stan zmätený. Keď sa Zoe nakoniec prizná, Stan začne zvažovať či vo vzťahu má zmysel pokračovať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (200)

Gereth 

všetky recenzie používateľa

J.Lo. je opravdu mizerná herečka a O'Loughlin to také moc nevylepšil. Příběh je nudná báchorka o lidském strachu ze závazků a ta nechutná scéna s porodem se pravděpodobně stane častým navštěvníkem mých nočních můr. Abych to zkrátil, je to blbost, nekoukejte na to. Nesplní to vaše očekávání, jakkoliv jsou nízká. // 25% ()

Bety88 

všetky recenzie používateľa

Sice to byla strašná blbovina, ale na konci jsem měla takový ten přihlouplý úsměv. Doteď nevím, jak se tam dostal. První půlka filmu moc vtipná nebyla, ale ta druhá to trochu vylepšila. Porod do vody si mohli nechat, myslím, že po tomhle zážitku si hodně lidí rozmysí počít potomka. A samozřejmě film strašně přeháněl ohledně těhotenství, jako pažravá velryba, která se nikam nevejde snad těhotná žena nevypadá. Aspoň moje přání do budoucích let :) ()

Reklama

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Ač je seňora Lopézová jak říkáme my ostravaci "fajna po pysku jak cyp" a "i po dvuch kurduplach ma furt katalogovu řiť", tak jako herečka a zpěvačka by oslnila tak maximálně v Pornomuzikálu. Klidně bych ji šukal a ani by nemusela moc škemrat, ale místo nějaké posrané mexické telenovely, kde "pózuje" výhradně oblečená, prověřím raději příště výjimečnou rychlost a dokonalou flexibilitu zápěstí mé pravé ruky u veledíla typu "Oil and Ass" s její daleko pružnější a méně prudérní jmenovkyní Lucious Lopez! Ta sice díru do světa šoubyznysu asi neudělá, ale alespoň si je vědoma, v čem tkví její pravé qality a neváhá jí ukázat a použít!! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $37,490,007Tržby Celosvetovo $77,477,008Tržby za predaj DVD v USA $11,068,685 //počet predaných kusov 657,729║ komédia presne na hrane ale asi pre Jennifer Lopez mám slabosť v týchto tuctových zmýkačkách, lebo skoro vždy ju v pohode strávim a ani v tomto prípade ma neotrávila /50%/ ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Neznášam Jennifer Lopez a už od prvých sekúnd som vedel, že budem neznášať aj tento film. J Lo sa snaží vyzerať o 10 rokov mladšie (čo sa jej aj celkom darí) a neiritovala ma tak ako v iných jej filmoch, no všetko okolo nej je zabité. Zaradenie do kategórie romantická komédia je úplne mimo, lebo humoru sa tu človek nedočká (maximálne tak dvoch úbohých vtipov s hovnami) a celá tá romantika je založená na tom, že sa seňora Lopézová chová ako krava na toho slabomyselného chudáka, čo je natoľko masochistický, aby s ňou trávil čas. Špeciálnu poznámku si zaslúži hudba, ktorá ma iritovala snáď viac ako všetky šialené klišé v deji. 2+/10 ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama