Reklama

Reklama

Romantická komédia o tom, že láska kvitne v každom, aj zrelom veku, a že rozvodom sa nič nekončí, ba práve naopak, iba sa začína.
Jane Adlerová má tri dospelé deti, prosperujúcu reštauráciu a priateľský vzťah s bývalým manželom Jakom, ktorému už odpustila, že ju pred desiatimi rokmi podvádzal s výrazne mladšou sexi ženou, a tú si hneď po rozvode zobral za manželku. Pri príležitosti synovej promócie si ex-manželia spolu vyšli na nevinnú večeru, ktorá sa však po niekoľkých litroch vína a krásnych spomienkach na dávne spolužitie zmenila na vášnivý sex. A tak Jane so svojím exmanželom podviedla jeho terajšiu manželku, s ktorou ju podvádzal on, keď boli ešte manželia. Nejako sa to komplikuje? O Jane má záujem aj bytový architekt Adam, ktorý si neuvedomuje, že sa ocitol uprostred veľmi bizarného ľúbostného  trojuholníka. Ktorého z mužov si Jane vyberie? A čo na to jej deti? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (475)

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Předvídatelná a nepříliš originální love story o životem ošlehaných padesátnících, která má pár vtipných míst a tahounku Meryl Streep. Nic víc. Nancy Meyers má štěstí, že v tomto případě neoriginalita diváka neotravuje, naopak, film příjemně plyne a vy za pár dní ani nevíte, že jste ho viděli. Ale za tři roky si o v televizi dáte klidně znovu. Alec Baldwin ještě má nějaké charisma, John Krasinski z amerického Kanclu je přirozený a jeho chvilky patří k tomu lepším ve filmu, jen Steve Martin je tu nevýrazný - při pohledu na jeho obličej jsem měla pocit, že je napíchaný botoxem a tudíž mu moc nejde ovládání mimických svalů. 55 %. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Velmi příjemné překvapení! Přes jednoduchou zápletku a nevelkou originalitu (mnohé scény připomenou jiné filmy od Madisonských mostů až po Notting Hill) nesmírně pohodový a zábavný a přitom dospělý film, který nepůsobí vlezle a není v něm snad jediná minuta, kde by se člověk nudil. Naopak, už dlouho jsme se tak dobře nepobavili, zejména díky spoustě výborných dialogů, řadě povedených scén (plastický chirurg) a také nenápadnějších vtípků ukrytých v gestech či některých poznámkách.. a navíc skvělá Meryl Streep, okouzlující, přirozená, krásná, předvádějící další nezapomenutelný herecký koncert. přijemný byl i Steve Martin v civilnější rovině citlivého galantního muže a kupodivu nevadil protivný Baldwin, ideálně obsazený do role vlezlého hajzlíka.. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $75miliónovTržby USA $112,735,375Tržby Celosvetovo $224,614,744Tržby za predaj DVD v USA $36,873,193 //počet predaných kusov 2,504,811║ Režisérku Nancy Meyers a je podmanivosť pre romantiku a nadhľad mám rád, ale každým ďalším filmom akoby strácala sily a len povrchne lízne dobre rozbehnutý námet, veru tuto až tak nehrá akoby malo, má to zopár dobrých scénok ale ako celok skoro nefungujúce až uspávankové. /45%/ ()

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Ackoli je tahle zapletka uz notne okoukana, v podani Meryl a Aleca me proste neskutecne bavila! Oba jsou vic nez skveli a navic jim to dohromady moc slusi a proste ladi. Klobouk dolu za takovou volbu! Myslim, ze jim i smele sekunduje Steve Martin. Ackoli nam taky dost zestarnul (a asi prosel plastikou ci co), herecky um ma proste v krvi. Jedine, co me vytacelo, byl pristup deti... klasicky americky pohled na svet, kdy se vsechno toci jen podle deticek a jejich rozmaru, brrrr. Rodice snad maji pravo na svuj zivot, i kdyz maji deti, ne? Ale celkove hezka ctyrka. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.8/10] | me: Pohodová komédia, výborná Streep a dobrý Bladwin. Miestami svojsky zábavné, inokedy klišé, ale celkovo fajn komédia o komplikáciach vzťahov v "zrelom" veku. Vtipné, miestami pritiahnuté za vlasy zabalené v romantike s pomalým koncom, zábavnými miestami ale i nudnými dialógmi. Nevryje sa hlboko do podvädomia, ale vôbec neuškodí. Príjemná voľba na večer. 3 a pol * ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (18)

  • Interiér domu hlavnej hrdinky filmári vybudovali na obrovskom broadwayskom pódiu v Brooklyne. Jeho stavba a výber každého doplnku trvali niekoľko mesiacov. (pokerkiller)
  • Režisérka Nancy Meyers se přiznala, že hlavní roli psala Meryl Streep na tělo. Když nevěděla, jak dál, zkusila si prý představit skutečnou Meryl, a nápady se hned hrnuly. (vendy63)

Reklama

Reklama