Reklama

Reklama

Olive, stredoškoláčka si v škole pripadá ako neviditeľná. Keď ju jej najlepšia kamarátka Rhiannon pozve na víkend, Olive si vymyslí, že má rande s neexistujúcim vysokoškolákom. V pondelok sa dievčatá stretávajú na školskej toalete a Rhiannon sa Olive vypytuje na jej rande. Tá ju oklame, že cez víkend s fiktívnym chlapcom prišla o panenstvo. Nanešťastie ich rozhovor vypočuje ďalší pár uší a školou už sa šíria zvesti o Olivinej promiskuite. Zrazu je Olive študentkou, ktorú každý pozná a ona si užíva svoju novú popularitu. Jediný, komu prezradí pravdu je jej homosexuálny kamarát Brandon, ktorého všetci šikanujú. Olive mu poradí, nech si vymyslí, že spal s nejakou dievčinou. Nakoniec spolu predstierajú sex na party. Lenže potom sa všetko zvrhne a za Olive prichádzajú aj ďalší odpadlíci a ponúkajú jej peniaze za vylepšenie si svojho imidžu. Olive úplne stráca kontrolu nad situáciou, podarí sa jej všetko ustáť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (626)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Módní přehlídka nevyzrálých, leč na správných místech vyspělých krasotinek na čtyřleté použití. Docela věrohodné, jako kdybychom s Willem Gluckem chodili na stejnou střední. I když... Kdyby tenkrát každá holka, která se vyspala během jednoho týdne se dvěma klukama, byla u nás hned za couru, nechodil bych býval na střední dívčí, nýbrž do bordelu a neměl bych teď pár let po matuře, ale kapavku. Akorát teda to čekání na pravého prince nevím kde Will vzal. V našem království bylo tolik pravých princů... ()

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Easy A má skvělé téma, leč ani to, že Emma Stone je sympatická a roztomilá mladá žena nezachrání závěr téhle komedie, která měla na víc než jen vyprávění historky o tom, jak snadné je získat si špatnou pověst... Přinejmenším jsem čekala trochu morálního poučení o tom, že mít pověst školní šlapky není zase tak cool. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $8miliónovTržby USA $58,401,464Tržby Celosvetovo $75,330,939Tržby za predaj DVD v USA $20,151,330 //počet predaných kusov 1,375,721║ ako nápad vôbec nie zlý, Emma Stone je veľmi príjemná herečka ale niečo mi tam chýbalo čo by ma skutočne odviazalo a mohol som si to užiť /55%/ ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Neviem, či som bol nesprávneho pohlavia, alebo čo sa dialo, ale ja som sa pri tomto filme najmä nudil. A dať jednu dobrú herečku do hlavnej role nemôže zachrániť všetko ostatné. Občas povie niečo vtipné čo ma nakopne, no väčšinou to nie je pre mňa moc zaujímavé sledovanie. Viac-menej som na väčšinu vecí úplne zabudol, pamätám si akurát Lisu Kudrow, z ktorej vznikla počas filmu pekná sviňa, pamätám si, že Olive nechcela ublížiť svoju obľúbenému učiteľovi, a ako nechala všetkých si myslieť o nej všetko možné i nemožné... ale neviem nájsť nič, čo by som povedal, že sa mi na tom filme výrazne páčilo. Ja som sa najmä nudil. Možno je to skôr film pre dievčatá a ženy, ktoré si v tom dokážu nájsť viac. Ja som to akosi nedokázal. Ale vďaka Emme Stone dávam 3 hviezdy. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Nadprůměrná teenagereská komedie ze střední tu nebyla opravdu hodně dlouho (naposledy asi opravdu ty Mean girls), takže bylo opravdu načase, aby se konečně zadařilo. Easy A sice nakonec není nějakej komediální zázrak, ale ve výsledku jde o velice příjemnou komedii s dobrým nápadem, odsejpajícími dialogy a hodně sympatickou Emmou Stone. Ostatní herci hrají také velmi dobře, akorát geniální Stanley Tucci a Patricia Clarkson by si zasloužili více prostoru. Celé to hodně příjemně uteče a člověk se ani na chvilku nenudí. Jenom je škoda, že konec je trochu slabší a přišel trochu spíchnutej narychlo. Ale jinak velice příjemné překvapení.70% ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (30)

  • Software, který Olive použila pro streamování videa, je Trillian Astra. (sssssycak)

Súvisiace novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (viac)

Reklama

Reklama