Reklama

Reklama

Atraktívny a bezstarostný mladý muž Nikki (Ashton Kutcher) pozná svoje kvality – má peknú tvár a je dobrý v posteli. Ľahko očarí každú ženu, na ktorú sa pozrie. Bola by škoda, keby svoj výnimočný šarm a fyzické prednosti nedokázal poriadne speňažiť. Najčastejšie zvádza dobre situované dámy z Los Angeles, ktoré mu môžu poskytnúť dostatočný komfort, luxusné darčeky a more sexu. Jeho posledným úlovkom je krásna právnička Samantha (Anne Heche) v stredných rokoch, ktorá mu ponúkla viac, než mal kedykoľvek predtým. Žijú v nádhernej vile nad mestom a spokojnosť vládne na oboch stranách. Jedného dňa však padne kosa na kameň a Nikkimu zamotá hlavu príťažlivá servírka Heather (Margarita Levijeva) - rafinované dievča s podobným životným štýlom, ako vedie on. Nikky sa zamiluje do chudobného dievčaťa, ktoré ho považuje za boháča a hrá s ním rovnako zákernú hru. Nikki sa musí rozhodnúť medzi láskou a peniazmi. Dokáže rozmaznaný mladý muž skoncovať raz navždy so svojou doterajšou bezstarostnou existenciou, aby prežil skutočnú a krásnu lásku? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (361)

larelay 

všetky recenzie používateľa

Ja tomuto filmu hovorim "nie". Pre mna absolutne nedostacujuce v kazdom ohlade. Hodinu a pol sa pozerat na to, ako sa ludia prekurvia zivotom len preto, aby mali lahky zivot? Na to sa naozaj pozerat nemusim. A ani ten koniec, ktory mal byt uzasnym akoze ponaucenim a brutalnym zobudenim bol taky prvoplanovy, ze som ho cakala uz asi tak po desiatich minutach. Brrr... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Taký nenáročný film, v ktorom chýba vtip i napätie a dej je veľmi jednoduchý. Toto bol jediný film, ktorý v televízii bežal a vyzeral ako-tak normálne. Preto som sa rozhodol, že si ho pozriem. Celkom ma aj zaujalo, že tu hrá Ashton Kutcher. Skôr som ho neznášal, ale poslednou dobou mi vôbec nevadí. V tomto snímku sa mi ale nepáčil. Celkovo na mňa film nepôsobil práve dvakrát pozitívne. Začiatok bol zaujímavý, veľmi dobrý úvod ..Ďalej to pre mňa išlo ale z kopca. Osobne musím povedať, že ma pobavila tak maximálne jedna hláška a potom už sa to len viezlo. Je to škoda, vtip je pre film veľmi dôležitý, ale ja osobne som ho tu naozaj nenašiel. ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Kutcher v trochu nezvyklé roli (ne, že by je nezvládal - tady se snažil i trochu odlišit - ale moc často je nedostává). Líbila se mi poloha příběhu o lidech, kteří si vlastně nelžou a v míře možností jsou k sobě upřímní a hodně se mi líbil závěr filmu. Musím říct, že i když mě hubené blondýny většinou nechávají chladnými, na Anne Heche by se tady dala smažit vajíčka. ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně únavné. Spread jen a pouze variuuje slavnější předobrazy (namátkou Půlnoční kovboj), přičemž zcela rezignuje na vlastní nápady, invenci, ba i romantiku, vtip nebo spád. Prachobyčejná historka ve stylu up-down-moralize spolehlivě uspí, a to i navzdory faktu, že se první polovinu takřka nepřetržitě souloží. Indie-B(oring) 40% ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

No... film byl prostě jen o tom, s kým si to rozdá a co za to dostane. Na konci se sice objevilo nějaké "ponaučení", ale to celý film nezachrání. Jediné co ho alespoň pro mě pozvedlo byl Ashton Kutcher. Na něj se dalo dobře dívat. Ne že by jeho herecký výkon byl nějak úchvatný, ale prostě tam jen působil jako estetický prvek. Ale je fakt, že jsem nečekala, že to dopadne tak, že zůstane sám s žábou. Myslela jsem, že to bude mít typický americký závěr á la happyend, kdy se k Nikkimu vrátí ta jeho, do které se zamiloval. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (8)

  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama