Reklama

Reklama

Po šiestich rokoch v drsnom väzení, kam ho umiestnili za brutálnu vraždu, ktorú nespáchal, sa bývalý člen špeciálnych jednotiek Shane Daniels (Steven Seagal) konečne dostane na slobodu. Vo vrecku nemá nič, len rozlúčkový list od manželky, ktorej sa pred časom odnechcelo naňho čakať a nič nehovoriace chabé ospravedlnenie od štátu Arizona, ktorý ho napriek nedostatku dôkazov pred rokmi neprávom poslal za mreže... Rozhodne sa však nemôže sťažovať na nudný nový štart do života – už v prvý večer na slobode sa totiž neplánovane znovu dostane do problémov! Stane sa totiž svedkom brutálneho lúpežného prepadnutiu a vraždy policajného dôstojníka, ktorým sa nemieni len tak nečinne prizerať a – hoci neskoro, aby zabránil najhoršiemu – zasiahne. Nanešťastie však netuší, že si to práve šeredne rozhádzal s čínskou mafiou! Zrazu má na krku z prežitej hrôzy riadne vykoľajenú čínsku krásku menom Tia (Marlaina Mah), tašku plnú špinavých peňazí z drogových obchodov a za pätami zúrivých prenasledovateľov, ktorí si brúsia zuby na obe! Shane rýchlo pochopí, že ak chce skutočne začať nový život, má len jednu možnosť – odpratať z cesty všetko, čo mu ju skríži! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (125)

maverick10 

všetky recenzie používateľa

Korunovany kral akcniho becka opet nezklamal. Tentokrate si vzal na musku dorosteneckou cinskou mafii, opravdu by me zajimalo, ktery blb vybiral obsazeni, to delali asi nabor na ucilisti ne? To co jsem od toho ocekaval jsem taky dostal a to v mire potrebne na ukojeni me zvedavosti, zda se Seagal posune dal. Neposunul, porad stoji na miste . . . No na Machete jsem teda zatracene zvedavej. ()

Seag 

všetky recenzie používateľa

takže...............pôjdem pekne od začiatku..................... Seagal je asi v rovnakej forme ako v Ruslanovi (tým myslím jeho hýbanie sa, postavu a pod. ) ................. začiatok je veľmi podarený: jeho ženu prepadne chlap a seagal ho samozrejme spacifikuje ráznym spôsobom. Seagal za ním začne utekať , ale nakoniec ho nechá ísť, no neskôr näjdu chlapa mrtveho. ( Koho asi kurva odsuuudia?????........hádate spraavne......Seagala)........... Velmi velkým kladom filmu je že často vidíme seagala pri bitkách celého. Bol som velmi prkvapený pretože pri bitkách ( až sa mi s toho plakať chce) bolo krásne vidno Stevenove RÝCHLE RUKY......... ano ano............ čítate dobbre.......Steven má aj napriek svojmu veku neskutočnú rýchlosť.................... Avšak bitky majú občas svoj povestný debilný strih. Každý mi dá za pravdu že to nie je kvoli seagalovi, pretože ten strih tam bude aj pri fightoch iných aktérov , nie len pri seagalových fightoch. Dalším velikáááánskym plusom je ( uživateľ Lateef mu to vytýkal pri Keeperovi, že seagal už vobec nepoužíva AIKIDO, v čom mal aj pravdu) že Steven sa tu opäť vracia k AIKIDU a myslím že jeho chmaty nechýbajú ani pri jednej bitke. Minusom je že seagalov hlas aj niektoré pohyby sú opäť dublovane, ale to už sme si zvykly. :D:D.......dalsím minusom teda aspon pre mna, boli trošku debilne dialogy. Takže ked si to zhrniem , na Seagala je to velmi slušný film, určite svižnejší než Keeper, a určite zábavnejší než Ruslan. Ja dávam palec hore. ........ P.S. Steven nás opäť ohromí svojim šatníkom :D:D:D......hlavne na začiatku. ()

Reklama

Hellboy 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem si řekl, že se podívám, jaké filmy dnes točí Steven Seagal. Znám totiž pouze Přepadení, které se mi dost líbilo, jenže to je taky film starý 18 let. Dangerous Man je ale bohužel neskutečně odfláklá záležitost. Seagal uvízl v 90. letech. Od prvních vteřin jsem věděl, že v tomto filmu je všechno špatně. Nesmyslné hrátky s kamerou, primitivní devadesátkový příběh, začátek je okopírovaný Con Air... Přiznám se, že jsem to nevydržel sledovat moc dlouho. Chudák Seagal je vážně tlustej a to prostě u akčního hrdiny vadí. Sidekick Jackyho Chana, Sammo Hung Kam-Bo, teda také není zrovna štíhlý, ale nějakým způsobem se prostě dokáže pohybovat velmi mrštně. Seagal ale už na první pohled vypadá tak špatně, že bych mu nevěřil ani rychlejší chůzi, natož pak ukázku bojového umění. Jeho postava byla neskutečnej tvrďák, což mi zase vyhovovalo. Ale ve výsledku je jasné, že tohle se může líbit jen těm seagalovým nejvíc hardcore fandům. ()

wosho 

všetky recenzie používateľa

Stará, dobrá segalovká v moderním hávu. Rozhodně se nejedná o mistovský příspěvek do akčního žánru. Avšak Seagal se zase nemusí schovávat před svou fanouškovskou základnou. Příběh je jednoduchý, režie spíše na okrasu, ale díky jí a střihačovi je hlavní star v plné formě, tak se divák dostatečně užije lámaní rukou a vykloubených ramen. Celkově se jedná o film, u kterého se nebudou bavit jen ortodoxní fandové tohoto bíjce. ()

Expendable 

všetky recenzie používateľa

Je to na Seagala trošku změna, není to klasická Seagalovka, má to i lepší příběh, odehrává se ve více lokacích a Seagal se dokonce spřátelí s Ruskou mafií a dokonce není ani policajtem.Souboj na parkovičti proti Čínanovi byl nejlepší z celého filmu a také se mi líbila přestřelka ve skladišti.Nebo to jak Seagal rozmlátil 2 burany před supermarketem " Hele kreténi, nechci se s váma do ničeho zaplést, nedávno mě pustili z basi za vraždu takových zmrdů jako jste vy dva, chčes vidět jak ti rozmlátím xicht? Tady se sundá kryt a pak tím bušíš do obličeje" Skvělá podívaná,akorát se v poslední době zvýšila vulgarita v jeho filmech.Stačilo by kdyby 10 kilo zhubl a bude zase Nico víc než zákon. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama