Reklama

Reklama

Ramona Quimbyová (Joey Kingová) je malá školáčka s obrovskou bujnou fantáziou. Ramona si ustavične vymýšľa, čo ju často dostáva do problémov s jej triednou učiteľkou. Kvôli jej bláznivým žartíkom musia byť v strehu aj všetci členovia rodiny vrátane jej staršej pubertálnej sestry Beezus (Selena Gomezová). Ktorá sa snaží prežiť prvý ročník strednej školy. Ramonin otec (John Corbett) však príde o prácu a odteraz bude otcom v domácnosti. Praktická matka Dorothy (Bridget Moynahanová) sa musí postarať o ďalší chod domácnosti. Všetky dohromady vymýšľajú najrôznejšie spôsoby, ako zarobiť peniaze, ale problémy pretrvávajú. Malej Ramone nezostáva nič iné, ako sa obrátiť na tetu Beu (Ginnifer Goodwinová). Až potom sa nájde spôsob vyriešenia zlej situácie. Napokon Ramona s Beezus pochopia, že v živote môžu dokázať čokoľvek, keď si budú navzájom dôverovať a spoliehať sa na seba... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (90)

Kjuk 

všetky recenzie používateľa

K tomuhle tomu filmu jsem se dostal náhodou, když mi jednou ségra půjčila noťas a já mimo jiné narazil i na tohle. Ze začátku jsem si říkal, že tohle jestli dokoukám, nebudu se tak 2 měsíce holit, ale kupodivu jsem tomu přicházel víc a víc na chuť. Strašně milej a upřímnej film, od vyššího hodnocení mě dělí jen to, že je to rodinná komedie a tomuhle žánru já přece v žádném případě neholduji. Ramonu bych jako ségru bral všema deseti a v podstatě i se Selenu Gomez bych to vydržel, pakliže by to byla sestra nevlastní. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých pekných detských filmov, ktoré hovoria o fantázii a jedinečnosti každého dieťaťa. Hlavná hrdinka pociťuje presne to ako niektoré deti v tomto veku. Je to realistické, pekné a plné farieb a chuti do života. Je to presne taký film aký si pustíte a hneď si spomeniete na čas, kedy ste si aj vy predstavovali, že skáčete do vody, alebo padáte z veľkej výšky. Čo sa týka scenára, bol primeraný, hudba príjemná(OK Go) a herecké obsadenie veľmi dobré. Joey King si okamžite obľúbite, prirastie vám k srdcu(podtrhuje to fakt, že kedysi som mala rovnaký účes). Selena Gomez je príjemná, nevyniká a zvyšné herecké obsadenie ako Ginnifer Goodwin, Josh Duhamel či John Corbett(ktorý exceluje vo filmoch z deťmi) je taktiež veľmi dobré. Určite sa pobavíte. 85% ()

Reklama

Claude Speed 

všetky recenzie používateľa

Moc povedené dílko. Každý asi čekal průměrnou komedii jako od Disney, ale tenhle film má něco do sebe. Asi je to tím, že se během filmu na diváka valí sposta emocí. Kouzelné bylo, když táta otevře postel, ve které je už kocour připravený ke spánku, naopak když kocour umře, tak člověk cítí lítost k Ramoně, jako že už ji snad nemůže nic horšího potkat. Sice to není film na Oscara, ale svůj účel to spnilo. Pro mě příjemná podívaná. ()

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Pravdu povediac, myslel som si, že všetky tie maximálne hodnotenia sú od "Hanna Montana fans", ale zrejme som sa mýlil. Nepamätam sa, kedy naposledy som si tak pri filme oddýchol a zároveň sa zabavil, a pritom to vôbec nie je bez deja, či nápadu. Je to osviežujúce, je to milé, skvele obsadené, Selena sa mi vždy páčila:), k tomu výborná hudba....teším sa na ďaľšie stretnutie s Ramonou a Beezus:) ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru lepší průměr. Holčina je sice po většinu času spíš otravným malým rarachem, ale celkově vše do sebe tak příjemně rozumně zapadá. Nebýt hlavní postavou devítiletá holčička, ale třeba patnáctiletý puberťák, skoro by mi ty příhody a příběhování přišlo jak z nějakého amerického nezávislého léta, které mám dost rád. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (3)

  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)

Reklama

Reklama