Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britský diplomat Ian Porter je v úzkém kontaktu s překupníkem heroinu Krousovem. Je mu nabídnuta ochrana od policie, pokud proti němu bude svědčit. Plán však selže a ukazuje se, že celá věc je složitější. Porter není jen tak nějaký obyčejný diplomat, ale špion, který má za úkol odhalit teroristické spiknutí! (oficiálny text distribútora)

Diskusia

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Všade spomínanej ťažkopádnosti sledovania tohto dlhého filmu iste neprospelo ani to, že aj tých pár osviežujúcich záberov, ktoré tam tvorcovia vsunuli, bolo na našom "trhu" vystrihaných - scéna zo sprchovania Claire Forlani vo verzii DVD chýba, je prestrihaná, Hollywood C.E. s.r.o. sa rozhodol (napriak uvedenej prístupnosti divákov nad 15 rokov), že toto nemá divák v SR/ČR vidieť:

http://abload.de/image.php?img=claire_forlani_falsew0vsnf.jpg
http://abload.de/image.php?img=claire_forlani_-_falsb4s0g.jpg

Tiež ostatných pár scén "hore bez" s inými herečkami bez stopy zmazali. Kto na také niečo príde ešte v tomto storočí, rád by som poznal jeho pracovné zaradenie, meno a motivácie.

tatka

tatka (hodnotenie, recenzie)

Načo bola tomuto filmu taká dlhá stopáž? 170 minút nudy, nudy, nudy, nudy. Jedna hviezda za odvahu, natiahnuť hodinovku na trojnásobok.

Matrix44

Matrix44 (hodnotenie, recenzie)

po 10 min. som to musel vypnut. Strasna kamera, trapne dialogy, hrozny herci, proste bieda !

Reklama

Reklama