Reklama

Reklama

Obyvatelia Stratfordu nad Avonou nadovšetko milujú záhradkárčenie, ich trávniky a záhony sa hemžia sadrovými trpaslíkmi. Keď sa ich majitelia stratia z dohľadu, aj záhradní trpaslíci si chcú poriadne užívať zábavu a rozkrútia kolotoč súperenia - modrí z jednej záhrady a červení z druhej sú rovnako znepriatelení ako Montekovci a Kapuletovci od Shakespeaera. Na pozadí bláznivých udalostí, ktoré sa v Shakespearovom rodisku nečakane strhnú, sa začne odohrávať romantický príbeh trpasličích milencov Gnomea a Júlie... Animovaná komédia o zamilovanej dvojici záhradných trpaslíkov sprevádzaná piesňami Eltona Johna dodáva najslávnejšiemu príbehu lásky Williama Shakespeara nečakaný rozmer. A čo by na to povedal pán Shakespeare? Bol to skvelý rozprávač a animovaná paródia jeho hry by sa mu iste páčila. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (99)

Súvisiace novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (viac)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (viac)

Reklama

Reklama