Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

Musím říct / povedať, že mám trochu jiný názor, než většina hodnotících, kteří tvrdí, že česká verze tohoto "zábavného" pořadu je horší než ta slovenská.. Já jsem měla příležitost vidět obě verze a popravdě mám opačný názor, v ČR je sice nepříjemná dvojice moderátorů (obtloustlý zpocený Novotný + trapný Lesák), ale na Slovensku to není o nic lepší. Navíc otázky i soutěžící jsou v té slovenské verzi snad ještě "přiblblejší".. :D ()

Reklama

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Tato slovenská verze soutěžního pořadu je podle mne o třídu lepší než býval její český protějšek. Má totiž skvělého moderátora - celý pořad stojí a padá s Andrejem Bičanem. Bez zajímavosti nejsou ani odpovědi dotazovaných účastníků průzkumu. Pokud to jde, snažím se občas strávit půlhodinku před televizním zpravodajstvím s tímto pitvořícím se a vtipným chlapíkem. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan je nielen skúsený moderátor.ale aj zabávač,ktorý má stále plné vrecká bláznivých nápadov a stereotyp tu rozhodne nehrozí.Nikdy totiž nie je dopredu jasné,ako sa súťaž vyvinie a akými scénkami prekvapí vtipný moderátor.Asi aj preto sa relácia drží na televíznej obrazovke dlhých 5 rokov a v STV prežila aj výmenu riaditeľov. ()

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

Tento program má síce dobrý koncept, len ho kazí svojou prítomnosťou arogantný Andrej Bičan. Jeho nafúkanosť nepozná hraníc a nie nadarmo sa hovorí menej je niekedy viac. Jednoducho na verejno právnu televíziu ani omylom. On sám sa zaškatulkoval medzi "blba" už dávno a je logickým vyustením , že sa toho už nikdy nezbaví. Je na rovnakej intelektuálnej úrovni ako Peter Marcin , ale to je ešte väčší ... ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené