Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenzie (169)

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Tak až po dalším zkouknutí celýho séroše jsem zjistil, že tenhle film byl vlastně ty dva dodatečný díly o Sáře. To už trochu dává smysl. Ale bylo to hlavně pro fanoušky, taková rozlučka se všema hrdinama, objasnění pár situací. Útěk absolutně podceněnej od federálů, zmáknutej za dva díly. Plus ta oběť na konci. Zbytečnost, ale v tu dobu, v tý éře, to muselo potěšit asi každýho skalního fandu. Nicméně, co se tak dozvídám, tak se má točit pátá série. Možná totální sračka, možná něco novýho. Kdoví, ale já se těším už jenom na ty herce. ()

Hwaelos 

všetky recenzie používateľa

Čtvrtá série Prison Breaku byla výsměchem všem, kteří si seriál oblíbili. Rozplizlá a mělká jak Balaton a natahovaná jak špageta Lady a Trumpa. Zakončení bylo pro akční příběh víc než neadekvátní. Tak trochu jsem do Final Breaku vkládal důvěru, že to nějak zalepí, ale chyba lávky. Je sice pravda, že Útěku z vězení vždycky nejvíc slušel pokus o útěk z vězení (trochu polopaticky tím říkám, že první a třetí série měla největší koule), ale průšvih je opět ve stopáži. Jako by si tvůrci řekli, že když tak dlouho natahovali seriál, u filmu to udělají přesně naopak. Zkratkovitý, nelogický a bezradný příběh budiž výsledkem. ()

Reklama

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Formálne pekná a o poznanie príjemnejšia bodka za Prison Breakom než celá druhá polovica poslednej sezóny. Pár motívov sa síce znovu opakuje, kvalitný scenár môžete opäť hľadať inde (ten sa záhadne stratil už po druhej sérii), no celkovo vylepšuje dojem z tej akčnej parafrázy na brazílsku telenovelu, ktorá sa zo seriálu ku koncu vykľula. Len tentoraz sa odohrávala v slnečnej Miami. ()

KajusaK 

všetky recenzie používateľa

Po dalším shlédnutí musím opět nechat na 5* :) už jen z úcty k perfektnímu seriálu, skvělému zakončení a krásným scénám. Naprosto dokonale promyšlené, udělané až do konečné scénky. Některé okamžiky krásně dojemné (videozáznam na lodi, útěk, pomoc od Gradchen, a mnoho dalšího..)Útěk provedený opět napínavě..Jsem velmi spokojená. Michael a Sara opět nezklamali. ()

Karush 

všetky recenzie používateľa

Spoilerujem. Nakoniec som si predsa pozrela aj Final Break, mala som najprv obavy, lebo seriálové zakončenie si nežiadalo pokračovanie. Ale koniec koncov to bolo príjemné prekvapenie. Záverom sa nám Scofield naposledy previedol, len to nechápem, že takýto superinteligent prečo musí s holými rukami spojiť 2 káble. Mimochodom ešte taký postreh-ja som nevidela zomrieť Scofielda :), takže pokračovanie ako poznáme tvorcov je úplne možné. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama