Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenzie (169)

frolish 

všetky recenzie používateľa

Pocas totalneho "zhovadovania" serialu v druhej polovici stvrtej serie som sa modlil, aby bolo aspon zakoncenie dostojne, take, ake si vynikajuce prve dve serie zasluzia. A musim skonstatovat, ze sa mi to viacmenej splnilo. Skvela atmosfera z prvej serie sa sice uplne nevratila, no zaverecne dojimave sceny na mna zaposobili naplno. Velmi solidne zakoncenie mojho najoblubenejsieho serialu. ()

Ragdoll 

všetky recenzie používateľa

Čtvrtá série, jakkoli je tady zavrhována, pro mne byla výborná, ale podivné rozhodnutí o natočení filmu na závěr se zdá být nesmyslným, popravdě jen prachsprostým, výdělečným manévrem. Ale sakra, Prison Break byl jedním z mých prvních seriálů, když už se ze mě stal serioznější divák, a já si ho ihned zamiloval. Možná proto nevidím žádné poklesy, chyby, protože je vidět nechci a jakékoli zakolísání vždy prominu. Tohle zakončení tedy už zcela může postrádat reálnost, střízlivost a naopak přibrat kyselost a přílišnou romantičnost, jen ne v mých očích. A happyend, čtu tady? Jak pro koho. 90%. ()

Reklama

Karush 

všetky recenzie používateľa

Spoilerujem. Nakoniec som si predsa pozrela aj Final Break, mala som najprv obavy, lebo seriálové zakončenie si nežiadalo pokračovanie. Ale koniec koncov to bolo príjemné prekvapenie. Záverom sa nám Scofield naposledy previedol, len to nechápem, že takýto superinteligent prečo musí s holými rukami spojiť 2 káble. Mimochodom ešte taký postreh-ja som nevidela zomrieť Scofielda :), takže pokračovanie ako poznáme tvorcov je úplne možné. ()

Yoss 

všetky recenzie používateľa

Tvorcovia Prison Breaku porodili koniec serialu. Lenže ide o pôrod s výraznými komplikáciami a rozhodnutiami na poslednú chvíľu v štýle: len aby sme to už mali za nami, divákov nám ubúda. Mám pocit, že by sa nič nestalo, keby Prison Break zakončili po prvom Michaelovom úteku z väzenia a vtedy by to bol jeden z mojich najobľúbenejších seriálov vôbec. ()

Hwaelos 

všetky recenzie používateľa

Čtvrtá série Prison Breaku byla výsměchem všem, kteří si seriál oblíbili. Rozplizlá a mělká jak Balaton a natahovaná jak špageta Lady a Trumpa. Zakončení bylo pro akční příběh víc než neadekvátní. Tak trochu jsem do Final Breaku vkládal důvěru, že to nějak zalepí, ale chyba lávky. Je sice pravda, že Útěku z vězení vždycky nejvíc slušel pokus o útěk z vězení (trochu polopaticky tím říkám, že první a třetí série měla největší koule), ale průšvih je opět ve stopáži. Jako by si tvůrci řekli, že když tak dlouho natahovali seriál, u filmu to udělají přesně naopak. Zkratkovitý, nelogický a bezradný příběh budiž výsledkem. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama