Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi som tejto relácii seriózne fandil a doslova som obdivoval ako dokážu "zachrániť" životy niektorých ľudí. Zdalo sa mi to ako veľmi pekná a morálne čistá myšlienka. Naozaj, spočiatku to tak podľa mňa aj bolo... Ale napokon sa z tohto projektu vykľula chorá "továreň na sny", avšak pod rúškou manipulácie, bezohľadnosti a útrap. Lebo nútiť ľudí, ktorí by najradšej zabudli na svoje problémy a trápenia, a namiesto toho žili normálnym životom, aby celému národu porozprávali kompletné dejiny svojej bolesti - to je fakt nechutné. Lebo určite každému dobre padne rozprávať ostatným ako chodí na chemoterapiu, ako každý deň trpí alebo ako mu zomreli rodičia pri nehode. Ale áno, ľudská bolesť dobre predáva, a keď sa to všetko pekne zostrihá, tak potom docielia to čo chcú - čím väčšie trápenie, tým vyššie zisky... ()

TheRoller odpad!

všetky recenzie používateľa

Stelesnenie odpadu. Tisícky ľudí denne pomáha nezištne miliónom iným bez toho, aby o tom ostatní vedeli. Markíza to robí spôsobom, že pôvodný cieľ sa stáva "vedľajším produktom" a 99,9% je poľovačka na každý eurocent na ďalšiu Vilkovu dovolenku, prípadne na produkciu ďalšieho hnusného seriálu alebo na spustenie osemdesiatej tretej dcérskej stanici, kde sa celý deň dookola vysiela vákuum. Osobitnú kapitolu zohráva Rozboril. Tak ako som ho mal rád pri Cestovinách a Vilomeninách ho teraz kvôli tomuto neznášam. Grímasy horšie ako v Umučení Krista, forma rozprávania s nasilu roztraseným hlasom mučeníka, z ktorého mi je na antiperistaltickú vlnu a to ťažké dýchanie rovno do mikrofónu! Čakám už len kedy skolabuje, bohužiaľ sa tak ešte nestalo. Teda že vraj hej, ale očividne to nepomohlo. Mám pocit, že by mu absolútne nerobilo problém darovať obličku alebo časť pečene, otázkou by bolo, koľko z toho bude mať €ur. A ešte by z toho urobil jednu časť, čo jednu, rovno dvojdiel s detailom na jeho operáciu. Na podobnom princípe vlastne fungujú všetky ostatné epizódy. Niet sa čomu diviť, komerčný odpad ako je TV Markíza by bez zárobku nepodal ani pohár slanej vody. Nech ide teda radšej Vilko aj s pani, teda slečnou Ťapákovou radšej do Viedni darovať krv za 20€ (veď tu sa to robí zadarmo, toľkej neslýchanosti) a čím skôr zruší tento vymývač mozgov. ()

Reklama

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Ako porovnávam zmysel niektorých programov v komerčných televíziách, tak tento je jednoznačne z tých zmysluplnejších. Niektoré programy sú vyslovene zamerané na intrigy a sexuálny podtext, ktorý predáva (vyvolení, hotel paradaise), niektoré aspoň umožňujú šikovným sa zviditeľniť, rozvinúť a preraziť (superstar, talent) a niektoré sú zamerané na tých, ktorí inak veľa šancí od života nedostali, sami si veľmi pomôcť nedokážu a splnený sen pre nich môže byť naštartovaním do života a niekedy aj zviditeľnenie ich situácie a motivácia iných aby pomohli. Čiže aj odhliadnúc od Vila ako moderátora si to tri zaslúži. ()

blackrain

všetky recenzie používateľa

Tenhle pořad přispěl velkou měrou k tomu, že jsem si uvědomila, že vlastně žádné problémy nemám a jestli nějaké řeším, tak jsou to v podstatě malichernosti v porovnáním s tím, co musí denně řešit lidé v pořadu. Na kolena mě dostal příběh mladé nastávající maminky, která náhle upadla do komatu, když byla v pátém měsíci těhotenství. Doktoři tak museli bojovat o dva životy najednou. Strašná představa, že by se něco podobného stalo mě nebo někomu blízkému. Z toho mě mrazilo v zádech. Nevím, jak správně ohodnotit tenhle pořad a nevím, jestli to jde. Na jednu stranu chci dát slušné hodnocení, na druhou stranu odpad. Tak teď babo raď nebo si mám hodit korunou? ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Toto je relácia bez neutrálneho postoja, ktorú ľudia buď majú, alebo nemajú radi. Ja som rád, že niečo také vzniklo. Niektorý odporcovia hovoria, že je to všetko len pre prachy. Nehádam sa, ale základným účelom je pomôcť rodinám, ktoré nie sú tak dobre zabezpečené a potrebujú pomoc. Za tie roky myslím, že pomohli veľmi veľa ľudom na Slovensku. Navyše pri sledovaní zistíte, že vaše problémy sú nič oproti problémom niektorých iných ľudí. Keď som mal čas, tak som si túto reláciu vždy rád pozrel. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama