Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hong kongský akčňák plný skvélych bitiek. Jedná sa tu o skupinu špičkových vojakov z názvom čata 701, ktorým bola odstránená nervová sústavu a tak necítili bolesť. Čata sa vzbúrila a zároveň na to všetci zmizli. Čuj-čik alebo tiež známy ako učiteľ sa rozhodne postaviť posledným členom čaty, ktorý vyvražďujú drogových bossov. Musí za každú cenu skryť svoju identitu aby ochránil seba i svojich priateľov. (Jožin)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (41)

otík 

všetky recenzie používateľa

Slušná akční podívaná, kde Jet-Li jako velitel vojáků, kteří necítí bolest, neboť jim bylo cosi vyoperováno z míchy, musí bojovat proti svým bývalým kolegům z jednotky, neboť se dali na špatnou stranu. Bojové scény jsou v první polovině filmu hodně zmatené, druhá polovina se však vyznačuje výbornou akcí a Jet-Li ukazuje, že s dráty to skutečně umí. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film s Jet Lim, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má priemerný príbeh o vojakovi so špeciálnou úpravou, ktorá z neho urobila mimoriadne odolného a špičkového zabijaka, ale už chce žiť slušný život, no zistí, že jeho bývalá jednotka sa venuje zločinu a chcú získať aj jeho. So spracovaním som nadmieru spokojný, aj kvôli krátkej dĺžke je film dynamický, už úvod je veľmi rýchly a až do konca sa stále niečo deje. Akcie je tu dosť a celkom sa mi páči. Od typickej akcie v Hong Kongskom štýle má veľmi daleko, čo sa rozdielnosti týka. V prvej polovici pôsobí akcia pomerne veľkolepo, sú to hlavne akčné scény, kde umierajú desiatky ľudí, táto akcia je mimoriadne rýchla, veľmi nápaditá, aj na kratšej dĺžke obsahuje množstvo odlišných akčných prvkov a aj napriek veľkému množstvu stihov je plne prehľadná. A poteší aj viacero drsnejších scén. No a v druhej polovici už akciu tvoria hlavne súboje, ale tie ma vôbec nezaujali, kedže sú točené rovnako, ako akcia z prvej polovice, no jej typu to ublížilo omnoho menej, ako súbojom jeden na jedného. Najviac sa mi páči akcia pri ochrane mafiána alebo prestrelka v nemocnici. S hereckým obsadením som spokojný, samozrejme hlavne s Jet Lim, jedine Anthony Wong sa do svojej úlohy vôbec nehodí. Réžia je zvláštna, tento štýl mi výrazne nevadí, ale ani ho nevyhľadávam. Ale s technickou stránkou som spokojný. S týmto filmom nemám problém, dokáže dobre pobaviť, ale tento typ nemám až tak rád a na Jet Liho pomery je to podpriemer. Objektívna kvalita filmu- 60%, film sa páči mne na 62%. ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Připadá mi to jako svérázná hong kongská odpověď hollywoodu na komiksové filmy devadesátých let. Jsou tu klasické propriety i batmanovské paralely. Bitky jsou solidní a prostředí zajímavé. Dramaturgie slabá, střih totálně mimo, ale čím blíže závěru jsme tím to vadí méně. Jet Li hraje svou klasiku. Pohodové béčko, kde se zabíjí cédéčkem. Old school. Třeba se naučím vařit. ()

Grimaldi 

všetky recenzie používateľa

Další film Jeta Li, který byl zprzněn distributorem pro anglicky hovořící trh. Otřesný dabing bez možnosti titulků bych ještě bral, ale to, jak to ještě prostříhaly, to bylo něco šíleného. V jedné scéně se něco děje a v následující jsme úplně jinde, jako by se nic nedělo. Opravdu mi to hodně zkazilo zážitek. Pořád tu ale ještě mohla být dobrá akce, ale ani té se člověk úplně nedočká. Jo, je jí relativně hodně a je i brutální. Já ale jakožto někdo, kdo nemá rád sci-fi jsem hodně bojoval s jeho zdejším užitím. Sci-fi a bojové umění spojené dohromady prostě nesnáším. Je to můj vnitřní problém, ne problém filmu, ale i tak se to spolu s verzí kterou jsem shlédl na hodnocení podepisuje. Tudíž vaše může být úplně v klidu i o jednu/dvě hvězdy vyšší. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Zabavny film plny akcnych zaberov, co sa tyka boja na paste a ani na vystrielane naboje nebola nudza. Neustale sa vo filme nieco dialo a na relax moc casu neostavalo. Aj kuriozne sceny sa tu objavili, ako boli pouzite cedecka na vrazdenie nepriatelov a dost brutalnym sposobom. Aj to ukazali, ako sa cedecka ocitli na krku a hlave. Niektori protivnici boli fakt odolny, ako jeden typek, ktory sa napichol na roxory a nie ze by ho to zabilo, tak Jet Li este nevysvetlitelnou silou ich ohol aby sa nevyklzol von. Tomu to nerobilo problemy a uz bol znova na nohach. Takychto serepeticiek je vo filme zakomponovanych dost, comu som len nesmierne rad. Hlavnu postavu Jet Li zahral dobre a jeho bojove sceny mam rad a ani ostatni rivali sa nemaju za co hanbit. Pribeh bol taky tuctovy a nicim prekvapujucim, ale to nie je pre mna problem, pretoze je film skor o akcnosti, kde sa vystriedala kopa protivnikov, medzi ktorymi boli aj taky co si na likvidovanie Jet Li zobrali kolieskove korcule, ktore aj tak dlho nevyuzili:) Film je skor urceny pre typ ludi, ktory maju radi adrenalin pocas zbesilych akcii a pribeh je im absolutne ukradnuty. Od tohoto filmu som na prvy pohlad nic neocakaval svatoborneho, co ma pocas priebehu filmu milo prekvapilo. Vypnite mozog a hura do nicenia zlocincov, ktorych vo filme caka neskutocne vela:) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama