Reklama

Reklama

O Maloneovi (Thomas Jane) sa hovorí, že mu kedysi zavraždili ženu a syna a že následne ich vrahovi vytrhol srdce z tela a zjedol ho. Nikto si nemôže byť istý, či je to pravda, ale každý gangster vie, že stretnúť sa s Maloneom znamená zomrieť. Jeho agent Murph (Leland Orser) má pre neho ďalší kšeft - vyzdvihnúť v luxusnom hoteli kufrík. Ľahká prácička? Omyl. Malone. musí zistiť, kto ho najal a tým ho poslal do pasce. Na ceste do pekla a späť detektív hľadá odpovede u svojho agenta Murphyho, až nakoniec zistí, že obaja boli najatí temperamentnou dámou v červenom Evelyn (Elsa Pataky).
Medzitým zločinecký šéf Whitmore (Gregory Harrison) odošle svojho najlepšieho zabijaka Bouldera (Ving Rhames) a niekoľkých ďalších nebezpečných vrahov, aby všetkými potrebnými prostriedkami získali späť kufrík, ktorý má vyzdvihnúť Malone. Keď teda ten dorazí do hotela, už na neho čaká partia zabijakov. O pár minút neskôr je na mieste už len kopa mŕtvol a Malone nikde - hoci ho postrelili, vyskočil z hotelového okna a odišiel. Prichádza k svojej matke (Eileen Ryan), ktorá žije v domove dôchodcov, aby mu strelnú ranu ošetrila.
Po nevydarenej akcii so zabijakmi Whitmore vyšle psychopatku Mauler (Chris Yen), ktorá je špecialistkou na boj s nožmi, a zabijaka Bouldera. Ak sa ani im nepodarí zvládnuť zadanú úlohu, je Whitmore odhodlaný poveriť ňou šialeného pyromana prezývaného Zápalka (Doug Hutchison)... (ludovit14)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve Spokane v USA. (Terva)
  • V jedné scéně použije Malone (Thomas Jane) do své zbraně Mateba v ráži .357 Magnum náboje, které sebral z Murphyho (Leland Orser) revolveru SW raže 38.special, nejedná se ovšem o chybu, tato záměna je možná i ve skutečnosti. (HectorHagman)
  • Malonovo auto je Buick Straight 8 z roku 1952. Thomas Jane auto objevil pár dnů před natáčením a nechal si ho dovézt až z Oxnardu v Kalifornii. (TomikZlesa)
  • Zbraň, kterou používá Malone, je Mateba Model 6 Unica, automatický revolver. Těchto typů bylo vyrobeno jen několik kusů. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama