Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(viac)

Recenzie (202)

Sabrewulf 

všetky recenzie používateľa

Tvůrci pořadu asi nepochopili, že hry už v dnešní době nehrají jen malé děti, ale ve velké většině i dospělí, tak nechápu, proč se moderátoři chovají tak infantilně. Navíc už tak krátký pořad zkracují nudnýma a trapnýma scénkama, místo toho, aby využili každou minutu a dali pořádný prostor hrám. Většinou v pořadu chybí ty pravé pecky, místo toho nám tam servírují hry, po kterých neštěkne ani pes..... Jinak i tady (CSFD) narážím na klasickou PC - SS nadřazenost, jak někteří fňukají, co že si to dovolili přidat do "jejich" pořadu i konzole. Stačí jen mít oblíbené obě platformy (jako já). Jinými slovy - nebýt takový omezenec. ()

Paity 

všetky recenzie používateľa

Dříve v podstatě jediný pořad o počítačových hrách, dnes už to můžeme srovnat alspoň s Replayem, který běží na Prima Cool. A pořád mi tak nějak vítězně vychází Game Page, možná, že už jako nepuberťák ocením trochu serióznosti, nevím. Ale v každém případě je fajn, že pro hráče počítačových a jiných her něco takového vůbec existuje, takže za to buďme rádi. ()

Reklama

matt6 

všetky recenzie používateľa

Hry mám veľmi rád a Game Page je jediny dostupný program o hrách, takze mi nezostáva nič iné ako pozerať. Krátke zábery z hier striedajú zdĺhavé, trápne a nezmyselné scénky, ktoré tomuto programu pre mňa uberajú minimálne 2 hviezdičky. Moderátori sú viac ako trápny, bez štipky hereckého talentu. Našťastie od prázdnin tohoto roku sa mierne zvýšila úroveň programu vďaka minimalizácii spomínaných hraných scénok. Snažím sa si nenechať ujsť žiadnu časť, ale celkový dojem je aj tak dosť mizerný. 30%. ()

ApsidalTill odpad!

všetky recenzie používateľa

Už v čase keď som ešte nemal inú možnosť okrem časopisov, ako sa dostať ku hernému spravodajstvu, my na tomto programe neprišlo nič hodnotné ba ideálne. Dneska sám pôsobím ako jednotka hernej publicistiky a preto, si môžem povedať nasledovné: Game Page je jedna z najhorších foriem prezentácie video hier v EU. Ich redakčné prevedenie recenzií, dojmov a celkových článkov je na úrovni sfetovanej opice po obojstrannej lobotómii. Zvlášť odporúčam si prestať hádzať soplom o stenu, v snahe vyveštiť hodnotenie nejakej hre a skutočne si tú hru aj zahrať. Ak toto je nejaká herná novinárska solídnosť, tak s pánom bohom s našou objektivitou a serióznosťou v celom svete. A to ešte nemám silu nejako hodnotiť tie vrcholne trápne scénky, ktorými sa tu snažia na verejnej televízii len potvrdiť fakt, že neberú hranie vôbec ako nejaký štandart dnešných sociálnych noriem ale, že si z toho robia prču tým najúbohejším spôsobom. Ak vám za toto platia páni a "sliepočky", tak to vám teda vrcholne gratulujem, pretože za toto by ste v inej krajine dostali tak akurát lopatou po hube, ()

Mustaffa 

všetky recenzie používateľa

Tři hvězdičky dávám za pořad, který mám rád už pár let a jednu hvězdičku na víc dávám za Marii Málkou :-) nebo jak se jmenuje ta černovláska. Na to, že se to vysílá už dvanáct let a v dnešním světě internetu, kde je takových podobných pořadů tři prdele a to nemluvě o tom, že většina recenzí her už není úplně nejaktuálnější, protože na internetu si recenze přečtete s velkým předstihem, tak se drží stále dobře. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)

Reklama

Reklama