Reklama

Reklama

Svatyně

(seriál)
  • Kanada Sanctuary
Z nakrúcania
Krimi / Mysteriózny / Sci-Fi
Kanada / USA, (2008–2011), 44 h 8 min (Minutáž: 43–48 min)

Tvorcovia:

Damian Kindler

Hrajú:

Amanda Tapping, Robin Dunne, Christopher Heyerdahl, Ryan Robbins, Emilie Ullerup, Agam Darshi, Jonathon Young, Pascale Hutton, Ian Tracey, Panou (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(59)

Doktorka Helen Magnus (AMANDA TAPPING), jej dcéra Ashley Magnus (EMILIE ULLERUP ) a Dr. Will Zimmerman (Robin Dunne) sú hlavnými postavami tohto pokusu o novodobú formu seriálu, ktorý má Kanadský pôvod a je pripravovaný len na šírenie formou Webizód po internete, ktoré si môže každý návštevník serveru www.sanctuaryforall.com stiahnuť za poplatok v dvoch kvalitách obrazu /normal alebo HD/. Prvých 8 Webizód tvorí spolu vlastne taký PILOT k tomuto seriálu. Každá Webizóda má kvôli šíreniu dlžku zväčša od cca. 15 do 20 minút a každý diel prichádza v 2-týždňovom intervale. Príbeh je zameraný hlavne na doktorku Helen, ktorá vyzerá tak na 35 rokov ale v skutočnosti má 150. V seriály sa prelínajú dva paralelné svety, ten náš ktorý poznáme s každodenného života a druhý v ktorom žijú všetky ostatné bytosti, existujúce len v našich predstavách a snoch. A práve doktorka Magnus je tá osoba, pohybujúca sa medzi týmito dvoma svetmi a chrániaca neviditeľnú hranicu deliacu tieto svety. Na "druhej" strane sú tiež bytosti, túžiace po normálnom živote, len zatiaľ ani jedna strana nedokáže žiť s tou druhou v symbióze. A práve o túto symbiózu sa Dr. Helen Magnus a jej tým budú snažiť. (Pit)

(viac)

Recenzie používateľa xxlch k tomuto seriálu (1)

Svatyně (2008) 

Docela originální námět na scifíčko,šmrncnuté ňákým fantasy nebo něčím mysteriózním.Skoukala jsem první dvě série a čekám na další (celkem netrpělivě).Jo,jo,ti co dělaj sci-fi jako je SG1-a dááál to zkrátka úúúmíííí.Každá další epizodka je lepší a lepší a nejlepší na tom je fakt,že tadydlenc je tak trochu od každého žánru,které jsou v poslední době cool.Nám sci-fi holikům se to určitě bude zdát koukatelné.No a komu se nelíbí.........hádejte co?! ()

Reklama

Reklama