Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé dievčatko, ktoré ako jediné prežilo haváriu lietadla a doslova spadlo z nebies, si adoptuje jedna z najzámožnejších a najmocnejších japonských rodín, ktorej históriu vyšperkovala sláva samurajských predkov, významné činy a nepoškvrnená česť. Ako sa obyčajné dievča vyrovná so situáciu, keď od nej adoptívna rodina žiada, aby dodržiavala rodinné tradície? A to ešte netuší, čo všetko ju v novom živote čaká. V San Franciscu, kam musí odletieť, aby sa vydala za obchodného partnera svojho nevlastného otca, spozná tajné proroctvo, v naplnení ktorého zohrá významnú úlohu.

Jamie Chungová ako 19-ročné japonské dievča Heaven zistí, že jej nevlastný otec, bohatý biznismen, ktorý ju v detstve adoptoval, je v skutočnosti najvyšším bossom Jakuzy, japonskej mafie, zodpovednej za brutálnu vraždu jej milovaného brata Hika. Odíde od svojej adoptívnej rodiny a podstúpi výcvik samuraja, aby s pomocou Brendana Ferha a ďalších amerických priateľov rozvrátila ríšu zla, ktorej vládne jej nevlastný otec. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Addams-SK

Addams-SK (hodnotenie, recenzie)

Prave teraz je to vysielane na TV JOJ v case 20,00 - 01,30 hod., ale ani z tunajsieho popisu "(TV serial)" ani z TV programu JOJ nie je jasne, ci este bude , prip. kedy, nejaka dalsia cast.
Popis JOJ:
Osirotenú tínedžerku adoptuje jedna z najzámožnejších a najmocnejších japonských rodín, ktorej históriu vyšperkovala sláva samurajských predkov, ich významné činy a nepoškvrnená česť. Ako sa obyčajné dievča vyrovná so situáciu, keď od nej adoptívna rodina žiada, aby dodržiavala rodinné tradície? A to ešte netuší, čo všetko ju ešte v novom živote ešte len čaká. V San Franciscu, kam musí odletieť na svadbu obchodného partnera jej nevlastného otca, spozná tajné proroctvo, v naplnení ktorého zohrá rozhodujúcu úlohu...Americký rodinný film (2008). Hrajú: J. Chungová, B. Fehr, S. Thompsonová, K. Labine, A. Wong, K. Choi, S. Brand, S. Keiblerová, L. Ko, Z. S. Lim a ďalší. Réžia Christopher Leitch, Pat Williams.

Shorty_

Shorty_ (hodnotenie, recenzie)

Vcelku bych ocenil české titulky... Nemáte je někdo ? Na netu jsem je zatim neobjevil :(

luqas.

luqas. (hodnotenie, recenzie)

Mě se to docela líbilo... jen teda jak spadnul z té skály a přežil to, to bylo trošku.. moc nereálné.. mno a pak taky se mi nelíbí, že to do budoucna směřuje (pro mě) až trošku moc do sci-fi (po sesbírání předmětů a blabla bude vládnout světu či co to to tam bylo, plus mínus..)

Reklama

Reklama